Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep se felicita pentru neparticiparea la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep se felicita pentru neparticiparea la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Inaintea debutului sau in proba de simplu a turneului WTA Premier Mandatory de la Montreal jucatoarea Simona Halep a declarat ca este multumita pentru decizia luata de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio. continuă pe Online Sport

Simona HALEP o felicita pe Nadia Comaneci pentru marea performanta de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a felicitat-o pe fosta gimnasta Nadia Comaneci, cu prilejul implinirii a patru decenii de la consemnarea primei note de 10 din istoria gimnasticii artistice mondiale.

Sanatatea mea este mai importanta decat orice, chiar si decat tenisul. Simona Halep nu regreta retragerea de la Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep se afla in Canada acolo unde va juca in cadrul turneului de la Montreal, unde o va intalni pe sportiva australianca Daria Gavrilova. Halep a precizat ca se simte bine ca ia.

Rusia nu va fi suspendata si va putea participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Delegatia Rusiei va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a decis Comitetul International Olimpic, federatiile internationale urmand sa decida dupa caz daca sportivii pot participa sau nu. Miercuri, Comitetul Olimpic Rus a anuntat o lista de 387 de sportivi selectati pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Iubirea mea pentru tenis, competitii, turnee si fani ramane intacta. Roger Federer, unul din numele grele ale tenisului, anunta retragerea de la Jocurile Olimpice

O alta veste trista pentru Jocurile Olimpice vine de aceasta data de la Roger Federer. Elvetianul a anuntat pe pagina sa de Facebook ca nu va putea sa-si reprezinta tara la acest mare eveniment sportiv.

Betano.com lanseaza sectiunea pentru Jocurile Olimpice Rio 2016

Betano. com - cea mai noua agentie legala de pariuri online din Romania, a lansat sectiunea de pariuri sportive pentru Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Detalii despre ea, pe Blogul Betano. com. Pe langa ca se poate paria pe toate sporturile, exista si o lista mare de pariuri speciale. Betano. com doreste sa devina resursa nr. 1 pentru pariurii sportivi pe durata JO 2016.

Ana Maria Tanasie rateaza Jocurile Olimpice. Handbalista va fi inlocuita de Camelia Hotea

Vesti triste pentru handbalista Ana Maria Tanasie in varsta de 21 de ani care nu va mai putea face parte din lotul pentru Jocurile Olimpice de la Rio din cauza unei accidentari. Aceasta a.

Roger Federer anunta ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio si isi incheie prematur sezonul

Tenismanul elvetian Roger Federer 34 ani) a anuntat pe Facebook ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august) si isi incheie prematur sezonul 2016 din cauza accidentarilor, transmite Agerpres.

Trei canotori rusi, interzisi la Jocurile Olimpice de Federatia Internationala de Canotaj

Trei canotori rusi din cei 11 calificati initial au primit interdictia de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din partea Federatiei Internationale de Canotaj FISA), luni, pe baza criteriilor fixate duminica de Comitetul International Olimpic CIO), informeaza AFP, citata de Agerpres.

Andrei Toader, depistat pozitiv la controlul antidoping, rateaza Jocurile Olimpice de la Rio

Atletul Andrei Rares Toader aruncarea greutatii) a fost depistat pozitiv la controlul antidoping in data de 4 iunie, la Campionatele Internationale ale Romaniei, desfasurate la Pitesti, si va rata participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, anunta Comitetul Olimpic si Sportiv Romana pe site-ul sau oficial.

Adversara incomoda pentru Simona Halep in primul meci la Montreal

Simona Halep debuteaza marti noapte in proba de simplu a turneului de la Montreal si nu are deloc o misiune facila in partida din turul al doilea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )