Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Rihanna si-a lansat cel mai politic videoclip din intreaga cariera, American Oxygen! Vezi aici cum arata

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Rihanna si-a lansat cel mai politic videoclip din intreaga cariera, American Oxygen! Vezi aici cum arata

Rihanna a lansat pe VEVO videoclipul noului single American Oxygen. Vizualul a avut premiera pe Tidal pe 6 aprilie, pana. continuă pe Devorator Monden

Cel mai nou joc Halo merge doar pe iPhone, iPad si Windows [VIDEO]

Printr-o miscare un pic ciudata a celor de la Microsoft, noul Halo: Spartan Strike s-a lansat zilele trecute doar pe iPhone, iPad, Windows Phone 8 si Windows 8. Daca ati avut din totdeauna o fascinatie pentru seria de jocuri Halo, e foarte probabil ca aceasta veste sa va entuziasmeze, mai ales daca sunteti posesorii de [] Cel mai nou joc Halo merge doar pe iPhone, iPad si Windows [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model de pe planeta, a defilat pentru ultima oara pe catwalk (VIDEO)

Cel mai bine platit model de pe planeta, Gisele Bundchen, a defilat pentru ultima oara, incheindu-si cariera de 20 de ani pe catwalk, informeaza Daily Mail. in cadrul saptamanii modei de la Sao Paulo, frumoasa.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara (VIDEO)

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fost adus cu o cursa de.

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

Cel mai mare concurs de alergare din Transilvania care aduna sportivi din toata lumea: Maratonul International AROBS

Peste 3500 de sportivi, amatori si profesionisti, sunt asteptati duminica aceasta, 19 aprilie, pe stadionul Cluj Arena, la Maratonul International AROBS Cluj, cel mai mare concurs de alegare din Transilvania. Evenimentul reuneste atleti din 23 de tari si a ajuns la a cincea editie, fiind organizat de Runners Club.

Cinci componente si gadgeturi care te trimit la cel mai tare eveniment de gaming

Dreamhack Bucharest2015, cel mai mare eveniment de gaming din Romania, va avea loc intre 24-26 aprilie. Daca esti gamer, sau daca iti place spectacolul, Likeitsi HyperX te trimit la eveniment. Likeit, unul dintre cele mai importante magazine online de IT, desfasoara, in parteneriat cu brandul HyperX, o promotie specialahttp://www. likeit. ro/kingston-hyperx/) pentru impatimitii de jocuri. Timp de [] Cinci componente si gadgeturi care te trimit la cel mai tare eveniment de gaming Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nu exista onoare intre hackeri. Cel mai ciudat atac cibernetic al ultimilor ani

Expertii Kaspersky Lab au descoperit un atac cibernetic rar si neobisnuit, in care un infractor cibernetic a vizat un alt infractor cibernetic. in 2014, Hellsing, un grup de spionaj cibernetic restrans si simplist din punct de vedere al tehnicilor utilizate, care viza in general organizatii guvernamentale si diplomatice din Asia, a fost tinta a unui [] Nu exista onoare intre hackeri. Cel mai ciudat atac cibernetic al ultimilor ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fiost adus cu o cursa de.

Cercetatorii au aflat cum a devenit cainele a devenit cel mai bun prieten al omului

Ocitocina este hormonul cu ajutorul caruia cainele a devenit cel mai bun prieten al omului. Aceasta este concluzia unui studiu realizat recent in Japonia, informeaza slate. fr. Organismele acestor patrupede si.

Cum a devenit cainele cel mai bun prieten al omului

Cainele ar fi devenit cel mai bun prieten al omului cu ajutorul unui hormon numit ocitocina, conform unui studiu realizat de cercetatorii japonezi, conform slate. fr, citat de Mediafax.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5791 seconds )