Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model de pe planeta, a defilat pentru ultima oara pe catwalk (VIDEO)

B1 B1,
Gisele Bundchen, cel mai bine platit model de pe planeta, a defilat pentru ultima oara pe catwalk (VIDEO)

Cel mai bine platit model de pe planeta, Gisele Bundchen, a defilat pentru ultima oara, incheindu-si cariera de 20 de ani pe catwalk, informeaza Daily Mail. in cadrul saptamanii modei de la Sao Paulo, frumoasa. continuă pe B1

Gisele Bundchen, final de cariera cu lacrimi in ochi! VIDEO

Gisele Bundchen tocmai a punctat ultima prezentare din cariera ei de model, in cadrul Sao Paolo Fashion Week. Iata imagini cu cel mai bine platit supermodel al lumii, pasind ultima oara pe catwalk! .

Renunta la modelling! Gisele Bundchen nu va mai urca pe catwalk!

La 34 de ani, Gisele Bundchen, unul dintre cele mai bine cotate supermodele din lume, renunta la cariera in modelling. A hotarat ca nu va mai urca vreodata pe catwalk! .

Apple a creat cel mai popular limbaj de programare

Daca voiati sa va apucati de programare, ar fi bine sa stiti ca cel mai popular limbaj de programare a fost creat de Apple si poarta numele de Swift. in urma cu mai putin de un an, la WWDC 2014, cei de la Apple anuntau cu surle si trambite un nou limbaj de programare menit [] Apple a creat cel mai popular limbaj de programare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

HP alege Windows 7 pentru Omen Pro, cel mai performant laptop pe care il are

Cei de la HP au optat pentru preinstalarea celei mai atragatoare statii de lucru ale sale, HP Omen Pro, cu batranul sistem de operare Windows 7. Istoria brandului Omen este una foarte tumultoasa si a inceput in urma cu mai bine de 10 ani, cand sistemele Voodoo Omen erau produse de o companie terta. Din [] HP alege Windows 7 pentru Omen Pro, cel mai performant laptop pe care il are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mai bine saraci, decat sa munceasca! intr-o comuna din Valcea, asistatii social refuza locurile de munca: Munca e grea, iar salariile mici

Mai bine la mila statului, decat sa munceasca. Asistatii social dintr-o comuna din Valcea refuza locurile de munca oferite de o fabrica de confectii si prefera sa traiasca in saracie. Explicatia.

Morosanu face tocanita knock out, iar Adda pregateste o reteta hit, intr-o editie speciala Mama mea gateste mai bine

Cove si Horia Virlan va invita, de la 20:30, intr-o editie speciala de Paste a emisiunii Mama mea gateste mai bine, in care vedetele se intrec intr-o competitie sub presiune.

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

Cel mai mare concurs de alergare din Transilvania care aduna sportivi din toata lumea: Maratonul International AROBS

Peste 3500 de sportivi, amatori si profesionisti, sunt asteptati duminica aceasta, 19 aprilie, pe stadionul Cluj Arena, la Maratonul International AROBS Cluj, cel mai mare concurs de alegare din Transilvania. Evenimentul reuneste atleti din 23 de tari si a ajuns la a cincea editie, fiind organizat de Runners Club.

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de.

Sper sa primim aprobarea Master Planului de Transport in cel mai scurt timp

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spera ca tara noastra sa primeasca, in cel mai scurt timp posibil, aprobarea Master Planului de Transport, document necesar in accesarea fondurilor europene 2014-2020 pentru Programul Infrastructura Mare. Domnia sa a precizat, ieri, la Cluj, ca au fost deja trimise raspunsurile la toate observatiile facute de Comisia Europeana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )