Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Rogers Cup: Caroline Wozniacki si Sloane Stephens, primele semifinaliste ale competitiei de la Toronto

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rogers Cup: Caroline Wozniacki si Sloane Stephens, primele semifinaliste ale competitiei de la Toronto

Daneza Caroline Wozniacki 6 WTA) si americanca Sloane Stephens 934 WTA) vor fi adversare in semifinalele turneului de la Toronto, dupa victoriile obtinute vineri, in meciurile din sferturile de finala, perturbate de ploaie. continuă pe Hotnews

VIDEO Rogers Cup: Caroline Wozniacki si Sloane Stephens, primele semifinaliste ale competitiei de la Toronto (Programul zilei)

Daneza Caroline Wozniacki 6 WTA) si americanca Sloane Stephens 934 WTA) vor fi adversare in semifinalele turneului de la Toronto, dupa victoriile obtinute vineri, in meciurile din sferturile de finala, perturbate de ploaie.

Rogers Cup: Caroline Wozniacki si Sloane Stephens, primele semifinaliste ale competitiei de la Toronto

Daneza Caroline Wozniacki 6 WTA) si americanca Sloane Stephens 934 WTA) vor fi adversare in semifinalele turneului de la Toronto, dupa victoriile obtinute vineri, in meciurile din sferturile de finala, perturbate de ploaie.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Halep, in semifinale la Toronto - Duel cu Elina Svitolina (de la ora 01.00)

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, a obtinut o victorie lejera in fata frantuzoaicei Caroline Garcia locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2, asigurandu-si astfel calificarea in penultimul act al turneului de la Toronto. Pentru un loc in marea finala a competitiei, Halep se va lupta cu Elina Svitolina Ucraina, locul 5 WTA), cap de serie numarul cinci. Partida se va disputa in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 01. 00 ora Romaniei), si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe Hotnews. ro. UPDATE: Caroline Wozniacki 6 WTA), cap de serie numarul 6, a invins-o pe Sloane Stephens 934 WTA), scor 6-2, 6-3, si s-a calificat in finala.

Simona Halep - Caroline Garcia, in noaptea de vineri spre sambata, in sferturile Rogers Cup. Halep a trecut in optimi de Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-0, pe jucatoarea ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale Rogers Cup. Halep va juca, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 4:00, cu sportiva franceza Caroline Garcia, locul 21 WTA, in sferturile de finala ale Rogers Cup, potrivit News. ro.

Rogers Cup: Simona Halep, calificare in optimi dupa o victorie clara cu Rybarikova/ Urmeaza partida cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucatoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Rogers Cup, potrivit news. ro. Simona o va intalni in optimi, joi, dupa ora 21. 30, pe sportiva ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA.

Inca o favorita eliminata la Rogers Cup: Cibulkova a fost invinsa in turul doi de Safarova

Jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova, locul 11 WTA si favorita 11, a fost eliminata, miercuri, de sportiva ceha Lucie Safarova, in turul doi al turneului Rogers Cup, de la Toronto, potrivit news. ro. Ea o va intalni in faza urmatoare pe castigatoarea meciului dintre Ekaterina Makarova si Johanna Kont.

Rogers Cup: Partida dintre Simona Halep si Magdalena Rybarikova se va disputa in noaptea de miercuri spre joi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va infrunta, in noaptea de miercuri spre joi, la ora 02. 00 ora Romaniei), pe Magdalena Rybarikova Slovacia), locul 33 WTA, in turul secund al turneului Rogers Cup Toronto).

Rogers Cup: Sorana Cirstea, invinsa de Caroline Garcia in primul tur (Rezultatele zilei)

Sorana Cirstea locul 54 WTA), venita din calificari, a fost invinsa, marti, de jucatoarea franceza Caroline Garcia 21 WTA), scor 6-2, 6-7 4), 6-4, in prima runda a turneului de categorie Premier 5 de la Toronto. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de marti de pe tabloul feminin de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )