Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Romania si contrastele cu Orient Express - Tara unde trenurile n-au parte de progres

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Romania si contrastele cu Orient Express - Tara unde trenurile n-au parte de progres

Orient Express, probabil cel mai cunoscut dintre trenuri, a ajuns luni la Bucuresti si pleaca in aceasta dimineata catre Bulgaria. O calatorie de la Paris la Istanbul este echivalentul catorva zeci de salarii medii din Romania, dar un astfel de tren contrasteaza urias cu tot ce se intampla la noi cu trenurile, sinele si garile. in timp ce Orient Express stationa la linia 10, pe tabela garii zece dintre cele 12 trenuri afisate erau cu intarziere, trenul Bucuresti - Budapesta avea doar patru vagoane si prin tara trasee de sute de kilometri erau strabatute de incomodele vagoane etajate. continuă pe Hotnews

Faimosul tren ORIENT EXPRESS tranziteaza Romania, in drumul sau de la Paris spre Istanbul

Celebrul tren Orient Express tranziteaza luni Romania in drumul sau de la Paris spre Istanbul. Faimosul tren a ajuns in Gara Regala Sinaia la ora 11:15 si a pornit spre Bucuresti la 14:45, unde trebuie sa.

Trenul Orient Express a intrat duminca seara in Romania, in drumul sau catre Istanbul

Asa cum noteaza si Romania Feroviara pe Facebook, trenul de lux Venice Simplon Orient Express, a intrat duminica seara in Romania si va ajunge la ora 16. 30 la Bucuresti, iar marti dimineata va pleca si va trece Dunarea in Bulgaria. in momentul publicarii acestui articol trenul este intre Sighisoara si Brasov unde media de viteza este de 50 kmh.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )