Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, are loc in perioada 10 - 15 august 2016

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, are loc in perioada 10 - 15 august 2016

Festivalul Saptamana Haferland, ajuns anul acesta la cea de-a patra editie, va avea loc in perioada 10 - 15 august 2016 si asteapta peste 2. 500 de turisti. Saptamana Haferland este cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, iar editia din acest an a festivalului are ca tematica centrala familia, sloganul evenimentului fiind Sasii te asteapta in familie!. Odata cu editia din acest an, festivalul isi propune sa devina primul festival dedicat turistilor care calatoresc in familie si sa le ofere acestora modalitati de petrecere a timpului liber indiferent de varsta. continuă pe Hotnews

Cel mai mare exercitiu de comunicatii din istoria NATO a fost deschis la Bucuresti: Participa peste o mie de militari din 30 de unitati si structuri ale Aliantei (VIDEO)

Cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica din istoria NATO, Steadfast Cobalt 2016, a fost deschis duminica, la Centrul 48 Comunicatii si Informatica Strategice din Bucuiresti,.

Cel mai mare exercitiu din istoria NATO in domeniul comunicarii si informaticii, desfasurat la Bucuresti

Cu totul altfel de arme sunt testate la Bucuresti, incepand de azi, cand a fost inceput cel mai mare exercitiu din istoria NATO, in dominiul comunicatiilor si informaticii, anunta Mediafax.

Cel mai mare producator mondial de BERE si-a inghitit rivalul. Vezi reactia Comisiei Europene

Comisia Europeana a aprobat, marti, tranzactia prin care Anheuser-Busch InBev, cel mai mare producator mondial de bere, va prelua rivalul SABMiller in urma unei tranzactii de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

Undele Wi-Fi, cel mai mare pericol pentru sanatate

Intr-o perioada in care nevoia de tehnologie este tot mai mare, conexiunea Wi-Fi este prezenta pretutindeni: in casele noastre, la birou, in cafenele, restaurant, efectiv peste tot, scrie.

15 obiective turistice din Transilvania, incluse in cel mai mare circuit pentru biciclisti din Romania

Transylvania Epic Bike Ride a pus la punct cel mai mare cirucuit turistic pentru biciclisti din Romania, care va avea o lungime de 325 de kilometri si va strabate judetele Brasov, Mures, Sibiu si Alba. Expeditia pe doua roti va avea loc in perioada 23 si 26 iunie 2016 si va include 15 obiective turistice.

Curs valutar 24 mai. Cel mai mare euro din ultimele patru luni

Cotatia monedei unice europene valabila pentru marti, 24 mai, de aproape 5,2 lei, este cea mai mare din ultimele patru luni de zile .

(P) T-Festival, cel mai mare festival de trupe tribut din Europa, va avea loc intre 27 si 29 mai la Romexpo

Editia 2016 aduce pe scena 6 trupe si 30 de artisti. Spre deosebire de alte festivaluri similare, artistii nostri canta melodiile dupa partitura originala, arata si se imbraca la fel ca artistii trupelor pe care ii interpreteaza. Deci, sunt dubluri.

Catalin Predoiu, propunere pentru Nicusor Dan si Daniel Barbu pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti: In ultima saptamana, candidatii cu cele mai mici sanse sa se retraga si sa-l sustina pe cel mai bine pozitionat

In cadrul unei dezbateri electorale de pe Antena 3, Catalin Predoiu, candidatul PNL la primaria Capitalei, le-a propus un pact de dreapta pentru infrangerea PSD-ului in Bucuresti lui Nicusor Dan USB) si Daniel Barbu ALDE). Predoiu le-a cerut ca, in ultima saptamana a campaniei, in functie de sondajele de opinie, sa ramana in cursa doar cel mai bine clasat candidat, iar ceilalti doi sa se retraga si sa-i acorde sprijinul acestuia.

Elvetia a construit cel mai lung tunel feroviar din lume, pentru a proteja flora si fauna Alpilor (FOTO, VIDEO)

Elvetienii au construit cel mai lung tunel ferovier, pe care il vor deschide in luna iunie. Acesta are o lungime de 57 de kilometri si a fost construit pentru a proteja zona Alpilor din Elvetia, potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )