Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO A sasea zi de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana. Manifestantii si ultrasii au cantat imnul Romaniei pe Bulevardul Regina Elisabeta

Adevărul Adevărul,
VIDEO A sasea zi de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana. Manifestantii si ultrasii au cantat imnul Romaniei pe Bulevardul Regina Elisabeta

Bucurestenii au continuat protestele fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. A fost a sasea zi de manifestatii in centrul Capitalei. Peste 1000 de oameni au ocupat o parte din Bulevardul Regina Elisabeta. Protestatarilor li s-au alaturat si ultrasii veniti de la meciul Romania-Ungaria. De data aceasta, in Piata Universitatii s-a cantat imnul Romaniei, iar jandarmii au fost aplaudati de sute de oameni. continuă pe Adevărul

A sasea zi de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana. Manifestantii se afla iar pe Bulevardul Regina Elisabeta

Bucurestenii continua protestele fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana si in aceasta seara. Este a sasea zi de manifestatii si se prefigureaza o noapte grea pentru jandarmii din Bucuresti, care trebuie sa le tina piept si suporterilor maghiari veniti in Capitala pentru meciul Romania-Ungaria, din preliminariile Campionatului Mondial Brazilia 2014.

A sasea zi de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana. Se anunta o seara grea pentru jandarmii din Bucuresti

Bucurestenii continua protestele fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana si in aceasta seara. Este a sasea zi de manifestatii si se prefigureaza o noapte grea pentru jandarmii din Bucuresti, care trebuie sa le tina piept si suporterilor maghiari veniti in Capitala pentru meciul Romania-Ungaria, din preliminariile Campionatului Mondial Brazilia 2014.

LIVE TEXT A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana. Manifestantii au ajuns la Piata Universitatii

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

VIDEO / FOTOGALERIE A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii! / Protestatarii au blocat bd. Regina Elisabeta

Circa 1. 500 de manifestanti au blocat vineri seara bulevardul Regina Elisabeta din Capitala, in a sasea seara de proteste impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. O dorinta sincera, Romania libera sau Uniti salvam Rosia Montana, au scandat protestatarii. Manifestantii au adus si un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!. Spre miezul noptii, protestatarilor anti-RMGC li s-au alaturat si suporteri veniti de la stadion, pentru a sarbatori succesul nationalei de fotbal. Vezi in articol desfasurarea evenimentelor din ziua a 6-a de proteste in Piata Universitatii.

LIVE TEXT / FOTOGALERIE A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii! / Protestatarii au blocat bd. Regina Elisabeta

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 00. 05 In Piata au aparut si suporteri de la stadion, dar nu sunt urme de factiuni de galerie organizateOra 23. 45 In Piata Universitatii sunt aproximativ 1. 300 de manifestanti, potrivit unei numaratori neoficiale a JandarmerieiOra 23. 35 Protestatarii au patruns pe bd. Regina Elisabeta si au blocat circulatiaOra 23. 30 Grupul de protestatari pe biciclete incearca sa intre pe bd. Regina ElisabetaOra 23. 23 Incep sa vina din ce in ce mai multi manifestanti. Numarul lor a ajuns la circa 500Ora 23. 10 La fantana de la Facultatea de Arhitectura sunt circa 350 de protestatari la aceasta ora. Se striga Cinste lor, cinste barladenilor si se bate in tobe si cu peturile in asfalt. Manifestantii aplauda de asemenea succesul nationalei de fotbal. Ora 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

LIVE TEXT A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Ora 20. 30: Numarul manifestantilor este mai mic decit in zilele anterioareUrmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

LIVE TEXT / FOTOGALERIE A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 21. 23: Protestatarii se invart in jurul fantanii. Fac apel la calmOra 20. 58: Numarul manifestantilor a ajuns la circa o suta. Reporterul HotNews. ro relateaza ca printre ei se numara si citiva reprezentanti ai asociatiilor de revolutionariOra 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

A treia zi consecutiva de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana

Aproximativ 100 de persoane protesteaza marti, pentru a treia consecutiv, in Piata Universitatii fata de exploatarea de la Rosia Montana si a gazelor de sist, potrivit Agerpres. Jandarmeria asigura.

A cincea zi consecutiva de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana

Aproximativ 300 de persoane protesteaza joi seara, in Piata Universitatii, pentru a cincea zi consecutiv, impotriva exploatarii de la Rosia Montana si a gazelor de sist, informeaza Agerpres. Potrivit.

Proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana - Ziua a 5-a - transmisiune in direct de pe Twitter

Protestele impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana au intrat in a cincea zi in Bucuresti. Dupa ce in zilele anterioare protestatarii au ocupat pe rand Bulevardul Magheru, Bulevardul Elisabeta si Piata Revolutiei, ei sunt asteptati si in aceasta seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )