Libnet.ro
UNICEF

20:45

A cincea zi consecutiva de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana

Antena3 Antena3,
A cincea zi consecutiva de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana

Aproximativ 300 de persoane protesteaza joi seara, in Piata Universitatii, pentru a cincea zi consecutiv, impotriva exploatarii de la Rosia Montana si a gazelor de sist, informeaza Agerpres. Potrivit. continuă pe Antena3

A treia zi consecutiva de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana

Aproximativ 100 de persoane protesteaza marti, pentru a treia consecutiv, in Piata Universitatii fata de exploatarea de la Rosia Montana si a gazelor de sist, potrivit Agerpres. Jandarmeria asigura.

A treia zi de proteste pentru Rosia Montana: Aproximativ 100 de persoane, adunate in Piata Universitatii din Bucuresti

Aproximativ 100 de persoane protesteaza marti in Piata Universitatii fata de exploatarea de la Rosia Montana si a gazelor de sist, pentru a treia zi consecutiv. Sute de persoane au manifestat si duminica .

Proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana - Ziua a 5-a - transmisiune in direct de pe Twitter

Protestele impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana au intrat in a cincea zi in Bucuresti. Dupa ce in zilele anterioare protestatarii au ocupat pe rand Bulevardul Magheru, Bulevardul Elisabeta si Piata Revolutiei, ei sunt asteptati si in aceasta seara.

A doua zi consecutiva de proteste fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii au blocat Bulevardul Regina Elisabeta

Update 22. 35 - Persoanele care protesteaza in Piata Universitatii din Capitala fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana au blocat Bulevardul Regina Elisabeta, pe ambele sensuri. Unii.

Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana

Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana si proiectul de Acord privind unele masuri necesare demararii proiectului. Documentele au fost aprobate de Guvern saptamina trecute si trimise Parlamentului pentru vot. Documentele au fost postate pe site-ul Departamentului pentru Marile Proiecte, condus de Dan Sova. Vezi documentele atasateVom reveni cu amanunte.

Protest in fata ambasadei Romaniei din Londra fata de proiectul Rosia Montana

Un protest de solidaritate cu cele din Romania fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, la care au participat intre 150 si 200 de persoane, a avut loc duminica in fata ambasadei Romaniei la Londra, relateaza astazi The Guardian, in editia electronica.

A cincea zi consecutiva de proteste in Bucuresti pentru Rosia Montana

Protestul din Piata Universitatii din Bucuresti, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, a adunat, joi seara, pentru a cincea zi la rand, aproximativ 200 de persoane. Protestatarii, flancati de cordoane.

Proteste ROSIA MONTANA. Mii de oameni au iesit pe strazi.

Sute de persoane s-au strans, din nou, marti seara, in zona Universitatii. Oamenii protesteaza fata de proiectul Rosia Montana. Este pentru a treia zi can contesatatrii acestui proiect ies in strada. Proteste au loc in mai multe orase din tara. Peste 1. 000 de persoane, inclusiv sotia fostului premier, Emil Boc, au iesit in strada pentru ca nu sunt de acord cu proiectul minier de la Rosia Montana. Conform proiectului, exploatarea ar urma sa inceapa in noiembrie 2016, dupa ce planul urbanistic .

A patra zi de proteste in Capitala fata de proiectul Rosia Montana. Interventie cu gaze lacrimogene

Aproximativ 2000 de persoane, in majoritate tineri, s-au adunat, miercuri seara, pentru a patra zi consecutiv, in Capitala, la fantana de la Universitate, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana.

Proteste ROSIA MONTANA. Sute de oameni blocheaza CENTRUL CAPITALEI.

Aproape 1. 000 de oameni s-au strans si miercuri, in centrul Bucurestiului pentru a protesta fata de proiectul Rosia Montana. Se pare ca au fost cateva incidente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )