Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Sibienii cer demisia Vioricai Dancila: Ne dorim la conducere oameni competenti, interesati de binele tarii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sibienii cer demisia Vioricai Dancila: Ne dorim la conducere oameni competenti, interesati de binele tarii

Cateva zeci de persoane au participat sambata, pentru a 124-a zi consecutiv, la un protest mut in fata sediului PSD din Sibiu, cerand demisia din functie a premierului Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

PROTEST in Piata Victoriei. Oamenii cer DEMISIA lui Dancila si scandeaza: Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta! (FOTO)

Circa 250 de persoane protesteaza in Piata Victoriei impotriva Guvernului. Oamenii ii cer demisia Vioricai Dancila din functia de premier, dupa ce, tot vineri, chiar presedintele Klaus Iohannis a facut.

Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

Carmen Dan, declaratie despre demisia Vioricai Dancila

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca bineinteles ca premierul Viorica Dancila nu trebuie sa demisioneze, sustinand ca prim-ministrul si Guvernul au avut intotdeauna deschidere si au dorit o comunicare si o colaborare si Administratia Prezidentiala, iar acest lucru nu ar trebui uitat. Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat, a mai afirmat Carmen Dan, informeaza News. ro.

Fostul sef al CCR intervine in RAZBOIUL POLITIC si ii transmite Vioricai Dancila: Nu este o GLUMA...

Augustin Zegrean a atras atentia asupra declaratiilor facute de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele i-a cerut demisia Vioricai Dancila. Fostul sef al Curtii Constitutionale i-a transmis premierului ca trebui.

PNL si USR pregatesc motiunea de cenzura, dupa ce Iohannis a cerut demisia lui Dancila. PMP se alatura

Liderii Opozitiei considera fireasca, legitima si justificata decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage increderea premierului si a-i cere demisia Vioricai Dancila din functie, anuntand inceperea discutiilor pentru depunerea unei motiuni de.

VIDEO Protestn Piata Victoriei din Capitala. Peste 400 de persoane au cerut demisia premierului Dancila: Vasilica nu uita, Romnia nu-i a ta

Aproximativ 450 de persoane au cerut, vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti, demisia premierului Romaniei, dupa ce seful Guvernului a refuzat sa se prezinte la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, iar seful statului a anuntat ca a isi retrage votul de incredere acordat Vioricai Dancila. Oamenii au scandat Demisia, Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta si Go, go, go, Dragnea la bulau!.

Iohannis ii cere demisia lui Dancila, DNA il cheama pe Dragnea. Seful PSD, IRONIC: Cred ca a fost doar o coincidenta (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA vineri, in aceeasi zi in care presedintele Klaus Iohannis i-a cerut Vioricai Dancila sa demisioneze. intrebat cum de s-a intamplat acest lucru, daca i se pare o.

Elevii critica declaratia Vioricai Dancila despre trasul de urechi ca la scoala

Asociatia Elevilor din Constanta critica declaratia premierului Viorica Dancila, care a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca voia sa o traga de urechi ca la scoala, de aceea nu s-a dus la Cotroceni la convocarea sa. Iohannis i-a cerut demisia lui Dancila.

O noua lovitura pentru Viorica Dancila. Liberalii cer demisia din functie a premierului

Liberalii cer demisia din functie a premierului Viorica Dancila, a declarat, vineri, presedintele PNL, Ludovic Orban, care a adaugat ca o motiune de cenzura impotriva Guvernului este o decizie care trebuie bine.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )