Libnet.ro
UNICEF

18:15

O noua lovitura pentru Viorica Dancila. Liberalii cer demisia din functie a premierului

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru Viorica Dancila. Liberalii cer demisia din functie a premierului

Liberalii cer demisia din functie a premierului Viorica Dancila, a declarat, vineri, presedintele PNL, Ludovic Orban, care a adaugat ca o motiune de cenzura impotriva Guvernului este o decizie care trebuie bine. continuă pe Antena3

NOUA LOVITURA pentru Giovanni Becali: Fostul impresar ceruse eliberarea! JUDECATORII AU DECIS

Fostul impresar Ioan Becali, condamnat la sapte ani si patru luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca i-a dat mita fostei judecatoare Geanina Terceanu pentru a da o solutie favorabila in dosarul tr.

O noua lovitura pentru DNA. Ce solicita inalta Curte

Doua lovituri succesive pentru DNA, primite de la judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, in aceeasi zi. Instanta Suprema a achitat definitiv fosta conducere a IPJ Suceava, trimisa in judecata, i.

O noua lovitura pentru Bayern Munchen, dupa infrangerea cu Real Madrid

UEFA a anuntat joi ca a deschis o procedura disciplinara impotriva clubului german Bayern Munchen, ca urmare a incidentelor care au avut loc la partida cu echipa spaniola Real Madrid 1-2), din prima mansa a.

Dragnea: Viorica Dancila nu are de ce sa si dea demisia/ Nu exista conflict ntre BNR si Guvern

Liviu Dragnea a afirmat vineri seara, raspunzand unei intrebari la iesirea de la sediul DNA, ca premierul Viorica Dancila nu are de ce sa demisioneze si are suportul celor de la PSD.

CTP explica de ce a cerut Iohannis demisia premierului Viorica Dancila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri, pentru Agerpres, ca solicitarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, privind demisia premierului Viorica Dancila este o declaratie politica, ofensiva,.

Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila: Nu face fata pozitiei de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dancila. Retrag increderea acordata premierului Viorica Dancila, a tinut sa precizeze seful statului, punand accent pe nevoia de consultare intre cele doua institutii.

PROTEST in Piata Victoriei. Oamenii cer DEMISIA lui Dancila si scandeaza: Vasilica nu uita, Romania nu-i a ta! (FOTO)

Circa 250 de persoane protesteaza in Piata Victoriei impotriva Guvernului. Oamenii ii cer demisia Vioricai Dancila din functia de premier, dupa ce, tot vineri, chiar presedintele Klaus Iohannis a facut.

Klaus Iohannis: Solicit public DEMISIA premierului Viorica Dancila. Nu face fata functiei de prim-ministru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut public vineri demisia premierului Viorica Dancila, afirmand ca aceasta nu face fata functiei de prim-ministru si drept urmare ii retrage sprijinul acordat la investire.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare a presedintelui m-au jignit

Premierul Viorica Dancila a spus, vineri seara, ca nu va demisiona, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Iohannis si ca va merge mai departe. Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru, a afirmat Dancila.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare al presedintelui m-au jignit

Premierul Viorica Dancila a spus, vineri seara, ca nu va demisiona, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Iohannis si ca va merge mai departe. Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru, a afirmat Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )