Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Sorin Rosca Stanescu (PNL), un nou atac la adresa lui Ponta: Guvernul, cu practici daunatoare si periculoase pentru democratie, s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al parlamentarilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sorin Rosca Stanescu (PNL), un nou atac la adresa lui Ponta: Guvernul, cu practici daunatoare si periculoase pentru democratie, s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al parlamentarilor

Sorin Rosca Stanescu s-a lansat intr-un nou atac impotriva guvernului condus de Victor Ponta, pe care il acuza de practici daunatoare si periculoase pentru democratie si sustine ca executivul s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al Parlamentului. continuă pe Hotnews

Sorin Rosca Stanescu (PNL), un nou atac la adresa lui Ponta: Guvernul, cu practici daunatoare si periculoase pentru democratie, s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al parlamentarilor

Sorin Rosca Stanescu s-a lansat intr-un nou atac impotriva guvernului condus de Victor Ponta, pe care il acuza de practici daunatoare si periculoase pentru democratie si sustine ca executivul s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al Parlamentului.

Sorin Rosca Stanescu acuza Guvernul de practici daunatoare si periculoase pentru democratie

Sorin Rosca Stanescu, senator PNL, acuza Guvernul condus de Victor Ponta ca blocheaza activitatea Parlamentului, si ca se face vinovat de practici daunatoare si periculoase pentru democratie, potrivit unei declaratii postate pe blogul personal.

Sorin Rosca Stanescu: Punerea sub ancheta penala a jurnalistilor de la Antena 3, un abuz

Punerea sub ancheta penala a jurnalistilor de la Antena 3 si a patronului trustului Intact, Dan Voiculescu, reprezinta un abuz al sefului DNA, Laura Codruta Kovesi, precum si al procurorului de caz impotriva libertatii presei, a declarat Sorin Rosca Stanescu, conform unui comunicat de presa.

Sorin Rosca Stanescu, nou atac la Victor Ponta: Guvernul are practici periculoase (VIDEO)

Sorin Rosca Stanescu PNL) a lansat o atentionare cu privire la practicile Guvernului condus de Victor Ponta, prin intermediul unui comunicat de presa. Atrag din nou atentia asupra unor practici daunatoare.

Sorin Rosca Stanescu, nou atac la Victor Ponta: Guvernul are practici periculoase

Sorin Rosca Stanescu a lansat o atentionare cu privire la practicile Guvernului condus de Victor Ponta, prin intermediul unui comunicat de presa. Atrag din nou atentia asupra unor practici daunatoare si.

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu: Guvernul demonstreaza dispret fata de munca Parlamentului

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a declarat, miercuri, pentru B1 TV, ca Guvernul condus de Victor Ponta da dovada de dispret la adresa Parlamentului, prin respingerea in bloc a tuturor propunerilor legislative.

Ministrul italian al Imigratiei, victima unui nou atac cu banane

Ministrul Imigratiei Cecile Kyenge, primul ministru de culoare din istoria Italiei, a fost tinta unui nou act rasist, o persoana neidentificata aruncand in ea cu banane in timpul unui miting, gest care a generat indignare in randul clasei politice si pe retelele de socializare, relateaza AFP.

Ministrul Imigratiei din Italia, victima unui nou atac rasist

Ministrul Imigratiei Cecile Kyenge, primul ministru de culoare din istoria Italiei, a fost tinta unui nou act rasist, o persoana neidentificata aruncand in ea cu banane in timpul unui miting, gest care a generat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )