Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sorin Rosca Stanescu, nou atac la Victor Ponta: Guvernul are practici periculoase (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Rosca Stanescu, nou atac la Victor Ponta: Guvernul are practici periculoase (VIDEO)

Sorin Rosca Stanescu PNL) a lansat o atentionare cu privire la practicile Guvernului condus de Victor Ponta, prin intermediul unui comunicat de presa. Atrag din nou atentia asupra unor practici daunatoare. continuă pe B1

Sorin Rosca Stanescu, nou atac la Victor Ponta: Guvernul are practici periculoase

Sorin Rosca Stanescu a lansat o atentionare cu privire la practicile Guvernului condus de Victor Ponta, prin intermediul unui comunicat de presa. Atrag din nou atentia asupra unor practici daunatoare si.

Sorin Rosca Stanescu (PNL), un nou atac la adresa lui Ponta: Guvernul, cu practici daunatoare si periculoase pentru democratie, s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al parlamentarilor

Sorin Rosca Stanescu s-a lansat intr-un nou atac impotriva guvernului condus de Victor Ponta, pe care il acuza de practici daunatoare si periculoase pentru democratie si sustine ca executivul s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al Parlamentului.

VIDEO Sorin Rosca Stanescu (PNL), un nou atac la adresa lui Ponta: Guvernul, cu practici daunatoare si periculoase pentru democratie, s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al parlamentarilor

Sorin Rosca Stanescu s-a lansat intr-un nou atac impotriva guvernului condus de Victor Ponta, pe care il acuza de practici daunatoare si periculoase pentru democratie si sustine ca executivul s-ar putea confrunta cu un boicot explicit al Parlamentului.

Sorin Rosca Stanescu acuza Guvernul de practici daunatoare si periculoase pentru democratie

Sorin Rosca Stanescu, senator PNL, acuza Guvernul condus de Victor Ponta ca blocheaza activitatea Parlamentului, si ca se face vinovat de practici daunatoare si periculoase pentru democratie, potrivit unei declaratii postate pe blogul personal.

Sorin Rosca Stanescu: Punerea sub ancheta penala a jurnalistilor de la Antena 3, un abuz

Punerea sub ancheta penala a jurnalistilor de la Antena 3 si a patronului trustului Intact, Dan Voiculescu, reprezinta un abuz al sefului DNA, Laura Codruta Kovesi, precum si al procurorului de caz impotriva libertatii presei, a declarat Sorin Rosca Stanescu, conform unui comunicat de presa.

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu: Guvernul demonstreaza dispret fata de munca Parlamentului

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a declarat, miercuri, pentru B1 TV, ca Guvernul condus de Victor Ponta da dovada de dispret la adresa Parlamentului, prin respingerea in bloc a tuturor propunerilor legislative.

Victor Ponta: Negocierile pentru un nou acord cu FMI s-au incheiat

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala pentru un nou acord. Misiunea FMI se afla la Bucuresti pentru discutii.

Pe cine lasa Victor Ponta in locul lui la sefia Guvernului, in timpul concediului

De joi, am inlocuitor la conducerea Guvernului, care are dreptul de a ma reprezenta in totalitate. Daca e ceva care apare intr-o ora, doua ore, domnul vicepremier Oprea are puteri depline, a anuntat astazi premierul Victor Ponta. Fost ministru al Internelor in 2009, in guvernul PSD+PC-PD-L, si apoi ministru al Apararii Nationale pana in mai 2012, in guvernele Boc si Ungureanu, vicepremierul Gabriel Oprea este membru fara portofoliu in guvernul Ponta si ii va lua locul premierului in perioada concediului. Iata cateva replici Ponta-Oprea de-a lungul timpului, dupa demisia lui Oprea din PSD: Tradatorii si ofiterii acoperiti au plecat la UNPR Ponta in 2011) Nu am vorbit despre Victor Ponta, pentru ca i-am dus copilul la biserica, cu toate ca Victor Ponta nu are nici un Dumnezeu! Gabriel Oprea, iunie 2010).

De ce a lasat Ponta Guvernul pe mana lui Oprea.

De joi, am inlocuitor la conducerea Guvernului, care are dreptul de a ma reprezenta in totalitate, daca e ceva care apare intr-o ora, doua ore, domnul vicepremier Oprea are puteri depline, a anuntat Victor Ponta. Premierul Victor Ponta nu exclude posibilitatea sa-l aiba inlocuitor pe Gabriel Oprea inclusiv la sedinta CSAT in cazul in care presedintele Traian Basescu o va convoca in perioada in care el este in concediu. De ce a fost ales Gabriel Oprea UNPR) in dauna celorlalti doi .

Victor Ponta vrea un nou sistem de taxare la Autostrada Soarelui, fara cozi la plata si cu incasari la buget

Sistemul de taxare a autovehiculelor care circula pe Podul Cernavoda trebuie regandit si implementat cel tarziu pana in primavara, altfel vara viitoare trebuie ridicate din nou bariere pentru a se evita blocaje, i-a transmis premierul Victor Ponta ministrului delegat pentru infrastructura, Dan Sova, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )