Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO. Statele Unite au TESTAT sistemul ANTIRACHETA din Europa

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Statele Unite au TESTAT sistemul ANTIRACHETA din Europa

Fortele Navale ale Statelor Unite au testat, pentru prima data, sistemul antiracheta din Europa. continuă pe România Liberă

Statele Unite au TESTAT sistemul ANTIRACHETA din Europa

Fortele Navale ale Statelor Unite au testat, pentru prima data, sistemul antiracheta din Europa.

VIDEO Primul test al sistemului antiracheta din Europa

Armata americana si alte state aliate au cooperat marti pentru a intercepta simultan false rachete balistice si de croaziera in largul coastelor Scotiei, au anuntat Fortele navale ale SUA, calificand acest test drept o importanta prima demonstratie a capacitatilor antiracheta din Europa.

Statele Unite sesizeaza Consiliul de Securitate ONU dupa testul balistic efectuat de Iran

Statele Unite vor prezenta miercuri seara, in Consiliul de Securitate ONU, cazul testului balistic efectuat recent de Iran, Washingtonul denuntand o incalcare grava a reglementarilor internationale, informeaza ABC News, citat de Mediafax.

Comandantul NATO din Europa, generalul Hodges: RUSIA poate BLOCA accesul in Marea Neagra

Rusia poate bloca accesul navelor in Marea Neagra, avertizeaza generalul locotenent Ben Hodges, comandantul fortelor NATO din Europa.

Copil de patru ani, impuscat in cap, pe o autostrada din Statele Unite

O fetita de patru ani a fost impuscata mortal in cap, marti, in fata parintilor sai, in orasul Albuquerque, din statul New Mexico, situat in sudul Statelor Unite, in timpul unui schimb de focuri care a avut loc pe autostrada.

Statele Unite extind investigatiile impotriva Volkswagen

Procuratura din Detroit si Biroul de fraude al Departamentului de Justitie din SUA s-au alaturat investigatiei federale impotriva companiei Volkswagen AG in scandalul manipularii testelor de poluare, potrivit unor surse care semnaleaza intentia autoritatilor de a urmari mai multe cai ce pot duce la acuzatii penale.

Cursa prezidentiala din SUA este imprevizibila din cauza lipsei de incredere in politicieni, potrivit WSJ

Cursa prezidentiala din Statele Unite pare imprevizibila, cel mai probabil din cauza economiei anemice, care ii face pe americani sa aiba dubii despre solutiile liderilor politici, sa nu creada in indicatiile analistilor politici si sa fie ingrijorati de viitor, comenteaza The Wall Street Journal.

Volkswagen: Peste trei milioane de masini din Europa vor avea nevoie de modificari mecanice

Volkswagen a anuntat, miercuri, ca circa trei milioane de masini vandute in Europa si dotate cu motoare de 1,6 litri vor necesita modificari mecanice, pentru a rezolva problema emisiilor suplimentare de noxe, relateaza Reuters.

Doar patru echipe neinvinse in campionatele de top din Europa

Ne apropiem de jumatatea toamnei si aproape toate echipe din campionatele de top ale Europei au gustat pana acum cel putin odata din amaraciunea infrangerii. Exceptie fac insa patru formatii care nu au pierdut nici un meci in competitiile interne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )