Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volkswagen: Peste trei milioane de masini din Europa vor avea nevoie de modificari mecanice

Hotnews Hotnews,
 Volkswagen: Peste trei milioane de masini din Europa vor avea nevoie de modificari mecanice

Volkswagen a anuntat, miercuri, ca circa trei milioane de masini vandute in Europa si dotate cu motoare de 1,6 litri vor necesita modificari mecanice, pentru a rezolva problema emisiilor suplimentare de noxe, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Licitatia pentru frecventele din banda 3,4 - 3,8 GHz continua. Statul va castiga peste 9 milioane de euro

Comisia de licitatie pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecventelor radio in benzile 3410-3600 MHz si 3600-3800 MHz anunta intr-un comunicat de presa ca, odata cu finalizarea rundei suplimentare organizate astazi, au fost stabilite ofertele si ofertantii castigatori. Conform ofertelor depuse pana in prezent, operatorii participanti vor trebui sa plateasca catre bugetul de stat taxe in valoare de peste 9 milioane de euro.

Rusia si Europa vor sa creeze baze permanente pe Luna

Un nou proiect comun dintre Europa si Rusia doreste sa readuca oamenii pe suprafata Lunii. Agentia Spatiala Europeana ESA) si Agentia Spatiala Federala din Rusia Roscosmo) doresc sa readuca oamenii pe suprafata satelitului natural al Pamantului. Misiunea, denumita Luna 27, se va concentra pe vizitarea unei regiuni neexplorate de la polul sudic al Lunii. Desi [] Rusia si Europa vor sa creeze baze permanente pe Luna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Greenpeace: Romania, prejudiciata cu peste 50 milioane de euro, din defrisarile ilegale

Greenpreace Romania a publicat, luni dimineata, un raport privind activitatile ilegale de tariere a padurilor in perioada 2013-2014. Cifrele rezultate din raport sunt uriase, peste 231 de milioane de lei prejudiciu la nivelul tarii.

Statele Unite au TESTAT sistemul ANTIRACHETA din Europa

Fortele Navale ale Statelor Unite au testat, pentru prima data, sistemul antiracheta din Europa.

VIDEO. Statele Unite au TESTAT sistemul ANTIRACHETA din Europa

Fortele Navale ale Statelor Unite au testat, pentru prima data, sistemul antiracheta din Europa.

Comandantul NATO din Europa, generalul Hodges: RUSIA poate BLOCA accesul in Marea Neagra

Rusia poate bloca accesul navelor in Marea Neagra, avertizeaza generalul locotenent Ben Hodges, comandantul fortelor NATO din Europa.

Toyota recheama 6,5 milioane de masini pentru probleme la actionarea geamurilor

Toyota a anuntat ca recheama 6,5 milioane de masini pe plan mondial, din care 1,2 milioane in Europa, pentru posibile probleme la sistemul de actionare a geamurilor electrice. Din cauza unor defecte de fabricatie este posibil ca in anumite cazuri sa se produca un scurtcircuit. Toyota a rechemat in ultimele luni 10 milioane de masini din cauza airbag-urilor cu probleme livrate de compania Takata.

Salonul Auto de la Sofia: 70 de premiere si peste 50 de masini disponibile la test drive

Salonul Auto de la Sofia , deschis in perioada 17-25 octombrie, prezinta in premiera in Bulgaria 70 de modele noi si atrage publicul cu peste 50 de masini disponibile la drive test.

Doar patru echipe neinvinse in campionatele de top din Europa

Ne apropiem de jumatatea toamnei si aproape toate echipe din campionatele de top ale Europei au gustat pana acum cel putin odata din amaraciunea infrangerii. Exceptie fac insa patru formatii care nu au pierdut nici un meci in competitiile interne.

Peste jumatate dintre hotelurile din tara noastra sunt clasificate cu 3 stele

Aproape 40% din locurile de cazare din Romania se aflau, la 31 iulie 2015, in hoteluri clasificate la 3 stele care, de altfel, reprezinta mai mult de jumatate 51,1%) din hotelurile din tara, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )