Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum se finanteaza gruparea Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
Cum se finanteaza gruparea Statul Islamic

Statul Islamic SI) din Irak si Siria a devenit in prezent nu doar cea mai vanata organizatie terorista din lume, ci si unul dintre cele mai bogate grupuri de criminalitate de pe glob. Se estimeaza ca extremistii musulmani detin aproape 2 miliarde de dolari, scrie Business Insider. continuă pe Adevărul

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak. El a precizat ca Franta nu va angaja trupe.

Statul Islamic: Eurodeputatii cer eforturi europene si internationale sporite pentru a stopa asasinatele

Asasinarea jurnalistilor James Foley si Steven Sotloff si a lucratorului umanitar David Haines de catre gruparea Statul Islamic SI) au fost condamnate de Parlamentul European, intr-o rezolutie votata joi, la .

Pentru prima data SUA vizeaza o tabara de pregatire a jihadistilor din Statul Islamic

Statele Unite au vizat o tabara de pregatire a jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI) pentru prima data de la inceperea campaniei lor aeriene din Irak, a indicat joi Comandamentul american pentru Orientul .

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak, precizand ca Franta nu va angaja trupe terestre,.

OSDO: Statul Islamic a ocupat 21 de sate in nordul Siriei in 24 de ore

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a ocupat 21 de sate in nordul Siriei in ultimele 24 de ore, a anuntat joi organizatia nonguvernamentala pro-opozitie Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

VIDEO. Statul Islamic, catre Obama: Lupta abia a inceput: va urma

Statul Islamic ii raspunde lui Obama intr-o inregistrare video: Lupta abia a inceput: va urma. Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs rostit in urma cu o saptamana, la Casa Alba.

Papa Francisc, pe lista neagra a teroristilor din cadrul gruparii Statul Islamic

Papa Francisc se afla pe lista neagra a teroristilor din cadrul gruparii Statul Islamic. Informatia vine din partea ambasadorului irakian la Vatican, care sustine ca exista riscul ca Suveranul Pontif sa fie.

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul. Cine apare in imaginile publicate pe internet

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul intr-un video postat postat pe internet. Pe imagini apare un presupus prizonier britanic, asezat la o masa, care acuza Statele Unite si Marea Britanie ca i-a.

VIDEO Statul Islamic a difuzat o inregistrare video cu jurnalistul britanic ostatic John Cantlie

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) au difuzat joi o inregistrare video cu un jurnalist britanic independent, John Cantlie, in care acesta afirma ca a fost rapit de grupare dupa ce a sosit, in noiembrie 2012, in Siria, relateaza AFP.

VIDEO. Statul Islamic a difuzat o inregistrare cu jurnalistul britanic ostatic John Cantlie

Statul Islamic a prezentat, joi, o inregistrare video cu un jurnalist britanic independent, John Cantlie, in care acesta afirma ca a fost rapit de grupare dupa ce a sosit, in noiembrie 2012, in Siria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )