Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Sunt celebru, scoate-ma de aici!, cel mai asteptat reality-show din Romania, incepe luni. Ce probe le asteapta pe vedete

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sunt celebru, scoate-ma de aici!, cel mai asteptat reality-show din Romania, incepe luni. Ce probe le asteapta pe vedete

Luni va incepe cel mai spectaculos reality-show asteptat in Romania: Sunt celebru, scoate-ma de aici. continuă pe Hotnews

Probele de la Sunt celebru, scoate-ma de aici!. La ce vor fi supuse cele 12 vedete!

Noul reality show Sunt celebru, scoate-ma de aici! va debuta saptamana viitoare la Pro TV. Vor participa 12 vedete care vor fi nevoite sa se descurce conditiilor mai mult decat modeste din jungla sud-africana, fiind provocate inclusiv la diverse probe dificile. Iata cateva dintre acestea.

Cel mai bogat roman interbelic. Cum au facut comunistii sa dispara averea care valora noua tone de aur a lui Jean Mihail, un celebru burlac din Oltenia

Olteanul Jean Mihail a fost considerat cel mai bogat roman din perioada interbelica. Detinea sute de mii de hectare de teren si era totodata proprietarul unei averi, in bani, de un milliard de lei. Transformata, bogatia lui depasea valoarea a noua tone de aur.

Cel mai bogat roman interbelic. Cum au facut comunistii sa dispara averea care valora cat noua tone de aur a lui Jean Mihail, un celebru burlac din Oltenia

Olteanul Jean Mihail a fost considerat cel mai bogat roman din perioada interbelica. Detinea sute de mii de hectare de teren si era totodata proprietarul unei averi, in bani, de un milliard de lei. Transformata, bogatia lui depasea valoarea a noua tone de aur.

VIDEO: Moto E, cel mai ieftin smarthone Quad Core de la Motorola

Motorola E are un ecran IPS cu o diagonala de 4,5 inch, cu o diagonala de 960 x 540 pixeli. Are un procesor Quad Core pe chipset ARM Cortex-A7 de 1,2 GHz, construit pe o arhitectura de tip MSM 8212 din familia Qualcomm Snapdragon 200. Vine echipa cu 1 GB RAM si 8 GB memorie flash. Cel mai mare atu al modelului este conectivitatea de tip 4G pe model LTE. Asta inseamna ca telefonul permite conexiuni cu o viteza maxima de 42 Mb/s, potrivit computerworld. com .

Cel mai educat popor din lume: cine citeste cel mai mult

Cel mai educat popor. Oamenii se indeparteaza tot mai mult de lectura, antrenament al mintii, stimulent pentru imaginatie si adesea leac sufletesc, care primeste din ce in ce mai putina atentie si din cauza progresului tehnologic. Cu toate acestea, exista natii care inca acorda cateva ore pe saptamana lecturii.

FOTO Cel mai batran barbat din Australia tricoteaza pulovere pentru pinguinii raniti

Cel mai batran barbat din Australia si-a petrecut foarte mult timp tricotand pulovere pentru pinguini. Totul a inceput atunci cand Victoria's Phillip Island Penguin Foundation l-a rugat pe acesta in 2003 sa ajute la salvarea unor pinguini ce fusesera afectati de o deversare de petrol, relateaza Mashable.

FC Viitorul l-a transferat pe cel mai tanar marcator din istoria campionatului Spaniei

FC Viitorul l-a transferat pe camerunezul Fabrice Olinga Essono, jucatorul care, in 2012, devenea cel mai tanar marcator din istoria Primerei Division. Dupa ce a evoluat in campionatul spaniol, Olinga a trecut pe la mai multe echipe, ultima datpa la Apollon Limassol, antrenata de Andone.

Ascensiunea lui Jupiter, cel mai urmarit film al momentului in Romania! Iata top 3!

Filmul Ascensiunea lui Jupiter este cel mai urmarit film al momentului in Romania, devenind lider de box ofiice. Este urmat indeaproape de alte pelicule precum SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D sau Nuntasi de inchiriat.

Radu Valcan a implinit 38 de ani! Iata cadoul cel mai de pret pe care l-a primit!

Radu Valcan a implinit pe 8 februarie 38 de ani. Prezentatorul viitorului show de la Antena 1 Insula iubirii a primit din partea bunicii sale cel mai de pret cadou. Iata despre ce a fost vorba.

Atletism: Marian Oprea, cel mai bun in 2014

Cei mai buni atleti din 2014, in fruntea carora s-a aflat, din nou, triplusaltistul Marian Oprea, au fost premiati sambata .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )