Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai educat popor din lume: cine citeste cel mai mult

Adevărul Adevărul,
Cel mai educat popor din lume: cine citeste cel mai mult

Cel mai educat popor. Oamenii se indeparteaza tot mai mult de lectura, antrenament al mintii, stimulent pentru imaginatie si adesea leac sufletesc, care primeste din ce in ce mai putina atentie si din cauza progresului tehnologic. Cu toate acestea, exista natii care inca acorda cateva ore pe saptamana lecturii. continuă pe Adevărul

Cel mai frumos copil din lume

Uite-l. Acolo, langa toboganul rosu. Nu, nu cel cu bluza galbena, e copilul cu bluza mov. Exact, cel care se urca acum pe scara si incearca saopausorufffstai ca a reusit pana la urma sa coboare cu bine. Da, el este, cel mai frumos copil din lume!.

Cel mai vechi horoscop din lume

Cel mai vechi horoscop din lume nu-si are originile in Grecia Antica, asa cum multa vreme s-a crezut. Babilonienii, care aveau cunostinte solide cu privire la sistemul astrologic, au creat cele 12 semne zodiacale pe care le cunoastem astazi.

Tara cu cei mai buni tati din lume: 90% din ei isi iau concediu pentru cresterea copilului

Suedia este tara cu cei mai buni tati din lume. Aceasta este concluzia unui studiu, potrivit caruia 90% din tatii suedezi isi iau concediu de paternitate, scrie The Economist . Dar de ce barbatii prefera sa schimbe scutece, in loc sa mearga la serviciu?.

FOTO Cel mai batran barbat din Australia tricoteaza pulovere pentru pinguinii raniti

Cel mai batran barbat din Australia si-a petrecut foarte mult timp tricotand pulovere pentru pinguini. Totul a inceput atunci cand Victoria's Phillip Island Penguin Foundation l-a rugat pe acesta in 2003 sa ajute la salvarea unor pinguini ce fusesera afectati de o deversare de petrol, relateaza Mashable.

FC Viitorul l-a transferat pe cel mai tanar marcator din istoria campionatului Spaniei

FC Viitorul l-a transferat pe camerunezul Fabrice Olinga Essono, jucatorul care, in 2012, devenea cel mai tanar marcator din istoria Primerei Division. Dupa ce a evoluat in campionatul spaniol, Olinga a trecut pe la mai multe echipe, ultima datpa la Apollon Limassol, antrenata de Andone.

Cum arata aterizarea pe cel mai periculos aeroport din lume, vazuta din cabina pilotilor unui Boeing 747

Aeroportul Princess Juliana din Sint Maarten din Marea Caraibelor este cunoscut drept unul dintre cele mai periculoase din lume. Pista este foarte apropae de plaja, iar turistii pot vedea avioanele din apropiere. Un video online arata o perspectiva noua si fascinanta.

Usain Bolt a anuntat cand se va retrage. Ultimul vis al celui mai rapid om din lume

Sprinterul Usain Bolt a anuntat data retragerii sale din activitate. Olimpiada de la Rio, din 2016, va fi ultima pentru el, urmand sa renunte la competitii incepand din 2017. Jamaicanul are insa un ultim vis.

Cel mai cunoscut ortoped din Moldova, acuzat ca a facut un copil cu o pacienta. Medicul Botez va fi supus unui test ADN

Profesorul universitar Paul Botez, unul dintre cei mai reputati ortopezi din Romania, va fi supus unui test AND dupa ce o fosta pacienta l-a dat in judecata pentru a recunoaste un copil conceput intr-o relatie extraconjugala.

Viitorul lui Hagi l-a transferat pe cel mai tanar marcator din istoria campionatului spaniol

Gheorghe Hagi este determinat sa faca un retur mare cu Viitorul si a transferat un atacant camerunez de doar 19 ani.

FOTO Cel mai luxos microbuz din lume are baie si minibar

Un microbuz marca Mercedes pus recent in vanzare este dotat cu baie, birou, frigider si alte facilitati demne de un VIP. El arata ca un avion privat in interior, dar costa ceva mai putin: doar 280. 00 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )