Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO. Theresa May, premier desemnat, face primele promisiuni cetatenilor britanici

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Theresa May, premier desemnat, face primele promisiuni cetatenilor britanici

Theresa May, in varsta de 59 de ani, este noul prim-ministru al Marii Britanii, dupa ce a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a de a forma un nou guvern. continuă pe România Liberă

Theresa May, premier desemnat, face primele promisiuni cetatenilor britanici

Theresa May, in varsta de 59 de ani, este noul prim-ministru al Marii Britanii, dupa ce a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a de a forma un nou guvern.

VIDEO: Theresa May, premierul desemnat al Marii Britanii. Reactia lui David Cameron

Premierul demisionar al Marii Britanii, David Cameron, si-a exprimat, luni seara, incantarea privind numirea unui nou succesor pentru fotoliul de premier.

Theresa May anunta schimbari profunde pentru Marea Britanie: Suntem pregatiti!

Noul premier britanic, Theresa May, a declarat miercuri seara ca Marea Britanie va trece prin 'schimbari profunde' in urma referendumului la care s-a decis iesirea din Uniunea Europeana Brexitul),.

Theresa May este noul prim-ministru al Marii Britanii

Theresa May este oficial premierul Marii Britanii. May a fost investita in functie la doar cateva minute dupa ce David Cameron si-a depus mandatul. Theresa May, care va implini 60 de ani an.

Revista presei: Theresa May, noul premier al Marii Britanii; spagile primite de Oprescu; Mitropolitul Tomisului, audiat la DNA

Noul premier al Marii Britanii va fi Theresa May, denuntatorul lui Oprescu face publice sumele primite de fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu si Mitropolitul Tomisul, cel care a coordonat cartea lui Gigi Becali Muntele Athos, patria ortodoxiei, este audiat la DNA acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti [].

David Cameron isi va depune miercuri demisia. Cine este Theresa May, viitorul premier al Marii Britanii (VIDEO)

Theresa May, deputat si secretar de Stat pentru Energie, va deveni prim-ministrul Marii Britanii incepand cel tarziu de miercuri seara, a anuntat premierul demisionar David Cameron, potrivit B1.

Cine este Theresa May, noul premier al Marii Britanii

Theresa May, noul premier al Marii Britanii, are o reputatie de politician dur, cu multa experienta, capabila sa faca fata oricaror atacuri si cu opinii conservatoare traditionale, iar singurul lucru care sugereaza ca are si o parte neconformista sunt.

Theresa May, noul premier de la Londra: Prin parasirea UE vom avea grija sa construim un viitor mult mai bun pentru Marea Britanie

Theresa May a devenit miercuri primul-ministru al Marii Britanii. Aceasta a fost numita premier de catre Regina Elisabeta, la putin timp dupa ce monarhul a acceptat demisia lui David Cameron, scrie Reuters.

Confuzie in randul internautilor britanici: Cum a ajuns Theresa May, viitorul premier, sa fie confundata pe Twitter cu o actrita din filme pentru adulti (FOTO)

Theresa May, cea care va deveni noul premier britanic, in urma demisie lui David Cameron, este confundata de utilizatorii Twitter cu o actrita din filme pentru adulti. Acest lucru este posibil din cauza.

Theresa May pe cale sa devina noul premier al Marii Britanii: Contracandidata sa Andrea Leadsom s-a retras din cursa Partidului Conservator pentru nominalizarea succesorului lui David Cameron

Theresa May este aproape de a deveni noul premier al Marii Britanii dupa ce contracadidata sa, Andrea Leadsom, si-a anuntat retragerea dincursa conservatorilor pentru alegerea noului lider dupa demisia lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )