Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Theresa May, noul premier al Marii Britanii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este Theresa May, noul premier al Marii Britanii

Theresa May, noul premier al Marii Britanii, are o reputatie de politician dur, cu multa experienta, capabila sa faca fata oricaror atacuri si cu opinii conservatoare traditionale, iar singurul lucru care sugereaza ca are si o parte neconformista sunt. continuă pe Wall-Street Ro

David Cameron isi va depune miercuri demisia. Cine este Theresa May, viitorul premier al Marii Britanii (VIDEO)

Theresa May, deputat si secretar de Stat pentru Energie, va deveni prim-ministrul Marii Britanii incepand cel tarziu de miercuri seara, a anuntat premierul demisionar David Cameron, potrivit B1.

Revista presei: Theresa May, noul premier al Marii Britanii; spagile primite de Oprescu; Mitropolitul Tomisului, audiat la DNA

Noul premier al Marii Britanii va fi Theresa May, denuntatorul lui Oprescu face publice sumele primite de fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu si Mitropolitul Tomisul, cel care a coordonat cartea lui Gigi Becali Muntele Athos, patria ortodoxiei, este audiat la DNA acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti [].

VIDEO: Cine este Theresa May, noua Doamna de Fier a Marii Britanii, si care vor fi provocarile mandatului ei de premier

Premierul demisionar al Marii Britanii, David Cameron, si-a exprimat, luni seara, incantarea privind numirea unui nou succesor pentru fotoliul de premier.

Brexit. O femeie va prelua carma guvernului Marii Britanii. Cine este Theresa May, cea care il va inlocui in functie pe David Cameron

Actualul premier al Marii Britanii, David Cameron, a anuntat ca va demisiona miercuri din functie, iar in cursul aceleiasi zile Theresa May ii va prelua functia, relateaza BBC.

O femeie va prelua carma guvernului Marii Britanii. Cine este Theresa May, cea care il va inlocui in functie pe David Cameron

Actualul premier al Marii Britanii, David Cameron, a anuntat ca va demisiona miercuri din functie, iar in cursul aceleiasi zile Theresa May ii va prelua functia, relateaza BBC.

Theresa May, noul premier de la Londra: Prin parasirea UE vom avea grija sa construim un viitor mult mai bun pentru Marea Britanie

Theresa May a devenit miercuri primul-ministru al Marii Britanii. Aceasta a fost numita premier de catre Regina Elisabeta, la putin timp dupa ce monarhul a acceptat demisia lui David Cameron, scrie Reuters.

Theresa May a devenit noul premier al Marii Britanii

Theresa May, in varsta de 59 de ani, a devenit noul prim-ministru al Marii Britanii, dupa ce a acceptat invitatia reginei Elisabeta a II-a de a forma un nou guvern, dupa demisia lui David Cameron, transmite DPA.

Theresa May, noul premier britanic

Pentru ziaristii prezenti in fata resedintei sale din Downing Street 10, David Cameron a declarat ca ieri a prezidat ultima sa sedinta de cabinet si azi va merge in Parlament inainte de a-si prezenta demisia in fata reginei Elisabeth, incheindu-si astfel mandatul de sase ani in Downing Street 10.

Principalele sase sarcini ale Theresei May ca premier al Marii Britanii VIDEO

Theresa May, noul premier al Marii Britanii, a rostit primul sau discurs in calitate de sefa a Guvernului, in cursul caruia a promis ca va construi o tara mai buna pentru toti cetatenii sai, nu doar pentru cei privilegiati. Theresa May are in fata o sarcina monumentala dupa referendumul pentru iesirea Marii Britanii din UE, relateaza Sky News, care prezinta cele sase prioritati ale noii sefe a Guvernului.

Cine este Theresa May, noua doamna de fier a Marii Britanii

Actualul ministru britanic de interne, Theresa May, care preia miercuri conducerea executivului de la Londra, este o eurosceptica prin convingere si va avea ca principala sarcina sa negocieze iesirea Marii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )