Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO Titus Corlatean: Suntem dezamagiti de decizia Frantei privind intrarea in Schengen. Exista riscuri pentru relatia bilaterala

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Titus Corlatean: Suntem dezamagiti de decizia Frantei privind intrarea in Schengen. Exista riscuri pentru relatia bilaterala

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat intr-un interviu pentru RFI ca suntem destul de dezamagiti de decizia Frantei de a lega aderarea Romaniei la Schengen de problema romilor. Intrebat daca decizia Parisului pune in pericol relatia bilaterala, Corlatean a spus ca exista riscuri, dar pentru Romania parteneriatul strategic cu Franta ramine foarte, foarte important. continuă pe Hotnews

VIDEO Titus Corlatean: Suntem dezamagiti ca subiectul Schengen a fost asociat cu dosarul romilor in dezbaterea publica. Exista riscuri pentru relatia bilaterala

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat intr-un interviu pentru RFI ca suntem destul de dezamagiti de faptul ca in dezbaterea publica interna a fost asociat subiectul aderarii Romaniei la Schengen cu dosarul romilor. Intrebat daca decizia Parisului pune in pericol relatia bilaterala, Corlatean a spus ca exista riscuri, dar pentru Romania parteneriatul strategic cu Franta ramine foarte, foarte important.

Titus Corlatean vrea sa fie conferentiar universitar cu trei carti de 800 pagini ...

Din luna august 2012, Titus Corlatean devenit sef al diplomatiei romane. Anterior, din luna mai ocupase o pozitie la fel de importan, aceea de ministru al Justitiei. Timp de patru ani, pana in mai 2012, Corlatean a fost senator. Desi in ultimul an a fost extrem de ocupat, Corlatean a publicat singur nu mai putin de trei tomuri care au cuprins 800 de pagini. La scoala de partid Din 2010, Titus Corlatean este si lector universitar la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Facultatea .

Titus Corlatean vrea sa fie conferentiar universitar cu trei carti de 800 pagini ...

In luna august 2012, Titus Corlatean a devenit sef al diplomatiei romane. Anterior, din luna mai ocupase o pozitie la fel de importanta, aceea de ministru al Justitiei. Timp de patru ani, pana in mai 2012, Corlatean a fost senator. Desi in ultimul an a fost extrem de ocupat avand functii inalte in stat, Corlatean a publicat singur trei tomuri de specialitate care au cuprins 800 de pagini. La scoala de partid Din 2010, Titus Corlatean este si lector universitar la Universitatea Crestina .

Titus Corlatean, la Digi24: Nu avem ce face mai mult pentru securizarea frontierelor

Romania are un sistem de securizare a frontierelor mult mai performant decat cel detinut de multe state membre Schengen, a declarat miercuri, la Digi24, ministrul de Externe, Titus Corlatean. Nu avem ce face mai mult decat am facut si facem in clipa de fata, a spus seful diplomatiei romane, care a dezvaluit ca a avut, in ultimele zile, doua discutii telefonice pe tema aderarii la Schengen cu omologul sau francez, Laurent Fabius.

Titus Corlatean vrea sa fie conferentiar universitar cu trei carti de 800 pagini ...

Intr-un drept la replica, ministrul Titus Corlatean a admis ca anul 2012 a fost unul prolific, lansand doua carti in aceeasi zi 4 aprilie 2012). O a treia carte a fost lansata in luna mai atunci cand a si fost instalat cabinetul Ponta. Ministrul a mai scris o carte in timpul mandatului de senator si pe care a publicat-o in aprilie 2011. Ministrul mai sustine ca inscrierea in concursul pentru ocuparea postului de conferentiar la Facultatea Dimitrie Cantemir s-a facut cu respectarea .

REVISTA PRESEI: Titus Corlatean, un diplomat contestat de politicieni.

Titus Corlatean, un diplomat contestat de politicieni, scriu jurnalistii de la Evenimentul zilei, care noteaza ca dupa criza politica majora din 2012, cu ecouri in strainatate, diplomatia romaneasca urma sa declanseze o ofensiva eficienta, pentru a repara imaginea tarii in lume, ceea ce nu s-a intamplat. Inchiderea guvernului american: indreptar de catastrofa in cea mai mare putere a lumii, titreaza Gandul. In dimineata zilei de 1 octombrie, cea mai mare putere a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )