Libnet.ro
UNICEF

01:05

Titus Corlatean, la Digi24: Nu avem ce face mai mult pentru securizarea frontierelor

Hotnews Hotnews,
 Titus Corlatean, la Digi24: Nu avem ce face mai mult pentru securizarea frontierelor

Romania are un sistem de securizare a frontierelor mult mai performant decat cel detinut de multe state membre Schengen, a declarat miercuri, la Digi24, ministrul de Externe, Titus Corlatean. Nu avem ce face mai mult decat am facut si facem in clipa de fata, a spus seful diplomatiei romane, care a dezvaluit ca a avut, in ultimele zile, doua discutii telefonice pe tema aderarii la Schengen cu omologul sau francez, Laurent Fabius. continuă pe Hotnews

Primarul da asigurari: bucurestenii nu vor plati mai mult pentru gigacalorie.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara, ca bucurestenii nu vor plati mai mult pentru gigacalorie in aceasta iarna, informeaza Mediafax. Participarea cetatenilor la plata gigacaloriei nu creste, a subliniat Oprescu, la Antena 3, dupa ce a fost intrebat despre o eventuala majorare. Edilul a adaugat ca bucurestenii vor plati pentru gigacalorie cat platesc de cinci ani de zile incoace, respectiv 170 de lei, diferenta pana la tariful de 340 de lei fiind subventie .

Luna octombrie aduce noi scumpiri pentru romani. Vom plati mai mult pentru gaze si roviniete

Octombrie aduce noi scumpiri pentru romani. Se scumpesc gazele, in curand vor creste si tarifele pentru roviniete si se modifica accizele. in primul rand, octombrie inseamna un nou pas in liberalizarea.

Titus Corlatean vrea sa fie conferentiar universitar cu trei carti de 800 pagini ...

Din luna august 2012, Titus Corlatean devenit sef al diplomatiei romane. Anterior, din luna mai ocupase o pozitie la fel de importan, aceea de ministru al Justitiei. Timp de patru ani, pana in mai 2012, Corlatean a fost senator. Desi in ultimul an a fost extrem de ocupat, Corlatean a publicat singur nu mai putin de trei tomuri care au cuprins 800 de pagini. La scoala de partid Din 2010, Titus Corlatean este si lector universitar la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Facultatea .

Titus Corlatean vrea sa fie conferentiar universitar cu trei carti de 800 pagini ...

In luna august 2012, Titus Corlatean a devenit sef al diplomatiei romane. Anterior, din luna mai ocupase o pozitie la fel de importanta, aceea de ministru al Justitiei. Timp de patru ani, pana in mai 2012, Corlatean a fost senator. Desi in ultimul an a fost extrem de ocupat avand functii inalte in stat, Corlatean a publicat singur trei tomuri de specialitate care au cuprins 800 de pagini. La scoala de partid Din 2010, Titus Corlatean este si lector universitar la Universitatea Crestina .

Titus Corlatean vrea sa fie conferentiar universitar cu trei carti de 800 pagini ...

Intr-un drept la replica, ministrul Titus Corlatean a admis ca anul 2012 a fost unul prolific, lansand doua carti in aceeasi zi 4 aprilie 2012). O a treia carte a fost lansata in luna mai atunci cand a si fost instalat cabinetul Ponta. Ministrul a mai scris o carte in timpul mandatului de senator si pe care a publicat-o in aprilie 2011. Ministrul mai sustine ca inscrierea in concursul pentru ocuparea postului de conferentiar la Facultatea Dimitrie Cantemir s-a facut cu respectarea .

REVISTA PRESEI: Titus Corlatean, un diplomat contestat de politicieni.

Titus Corlatean, un diplomat contestat de politicieni, scriu jurnalistii de la Evenimentul zilei, care noteaza ca dupa criza politica majora din 2012, cu ecouri in strainatate, diplomatia romaneasca urma sa declanseze o ofensiva eficienta, pentru a repara imaginea tarii in lume, ceea ce nu s-a intamplat. Inchiderea guvernului american: indreptar de catastrofa in cea mai mare putere a lumii, titreaza Gandul. In dimineata zilei de 1 octombrie, cea mai mare putere a .

Tanase, RMGC: Romania ar extrage la Rosia Montana mai mult aur decat toate tarile europene impreuna

Romania va extrage mai mult aur decat toate tarile europene impreuna, daca proiectul Rosia Montana va fi pus in aplicare, a declarat, joi, la Comisia speciala Rosia Montana, directorul general al RMGC, Dragos Tanase.

Impasul privind bugetul SUA taie tot mai mult din pretul petrolului

Pretul futures al petrolului brut West Texas Intermediate WTI) a scazut in intervalul 23 - 27 septembrie, pentru a treia saptamana la rand, pe piata americana, investitorii speculand ca cea mai mare economie a lumii va fi afectata de impasul privind bugetul SUA.

Canon si Nikon, din ce in ce mai mult in umbra telefoanelor inteligente

Piata globala a aparatelor de fotografiat este din ce in ce mai afectata de rapiditatea evolutiei dezvoltarii de smartphone-uri, acest lucru regasindu-se in rezultatele celor mai mari producatori de camere foto, Canon si Nikon.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )