Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Traian Basescu: Am avut decretul scris pentru demiterea lui Coldea, dar nu l-am semnat, am primit un alt raport care imi arata o alta realitate decat cea intuita initial

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Am avut decretul scris pentru demiterea lui Coldea, dar nu l-am semnat, am primit un alt raport care imi arata o alta realitate decat cea intuita initial

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti seara, la B1 TV, intrebat daca a fost tentat sa-i ceara demisia generalului SRI Florian Coldea dupa aparitia fotografiilor de la Paris, ca avea decretul scris pentru demiterea acestuia, doar ca nu l-a semnat, intrucat a primit in doua saptamani un alt raport al Serciviului, care ii arata o alta realitate decat cea intuita initial. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Am avut decretul scris pentru demiterea lui Coldea, dar nu l-am semnat, am primit un alt raport care imi arata o alta realitate decat cea intuita initial

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti seara, la B1 TV, intrebat daca a fost tentat sa-i ceara demisia generalului SRI Florian Coldea dupa aparitia fotografiilor de la Paris, ca avea decretul scris pentru demiterea acestuia, doar ca nu l-a semnat, intrucat a primit in doua saptamani un alt raport al Serciviului, care ii arata o alta realitate decat cea intuita initial.

Traian Basescu: Am avut decretul de demitere al lui Coldea scris, dar nu l-am semnat. Am fost la Udrea in arest la domiciliu

Fostul presedinte Traian Basescu vorbeste, in aceasta seara, intr-un interviu pentru B1TV, despre cele doua mandate de sef al statului, despre vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau si despre problemele Elenei Udrea cu Justitia.

LIVETEXT Traian Basescu: Am avut decretul de demitere al lui Coldea scris, dar nu l-am semnat. Am fost la Udrea in arest la domiciliu

Fostul presedinte Traian Basescu vorbeste, in aceasta seara, intr-un interviu pentru B1TV, despre cele doua mandate de sef al statului, despre vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau si despre problemele Elenei Udrea cu Justitia.

Traian Basescu: Am avut decretul de demitere al lui Coldea scris, dar nu l-am semnat. Am fost la doamna Udrea acasa, in arestul la domiciliu

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, marti seara, intr-un interviu pentru B1TV, despre cele doua mandate de sef al statului, despre vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau si despre problemele Elenei Udrea cu Justitia.

Basescu: Am avut decretul de demitere a lui Coldea scris pe masa, dupa ce au aparut pozele cu Udrea si Bica

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca a scris decretul de demitere a lui Florian Coldea de la SRI, dupa aparitia fotografiilor cu Elena Udrea la Paris, alaturi de Alina Bica si Alina Topoliceanu.

Traian Basescu: Nu trebuie sa ceri aprobare de la ambasade pentru numirea sefilor de servicii. E tipul acesta de slugi care ling clante la ambasade (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, referitor la faptul ca presedintele Iohannis a anuntat sec ambasada americana de propunerea lui Eduard.

Traian Basescu participa la premiera filmului De ce eu?, inspirat de cazul procurorului Cristian Panait (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei participat luni seara la premiera filmului De ce eu?, desfasurata la Palatul National al copiilor. Traian Basescu a venit la eveniment in jurul orei 19. 30 impreuna cu.

Traian Basescu, la Ultimul Cuvant, in cel mai important interviu de dupa mandat - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, marti seara, intr-o editie speciala a emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu si difuzata in exclusivitate de B1 TV.

Traian Basescu: Moldova nu e inca pierduta, Ucraina e pierduta. E bine ca Iohannis a mers la Chisinau (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre Republica Moldova si Ucraina, apreciind ca vizita lui Klaus Iohannis peste Prut este oportuna, dar precizand ca.

Traian Basescu: Perspectiva e sa fie daramat Guvernul Ponta. Daca si Iohannis face un mic efort, Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca, daca ar fi in locul lui Klaus Iohannis ar schimba guvernul. Un presedinte care nu are un guvern n.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )