Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO. Trupa Taxi a lansat o melodie in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Trupa Taxi a lansat o melodie in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Trupa Taxi a lansat, luni, o melodie in memoria victimelor incendiului izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Bucuresti. Intitulata Ce faceti?, melodia este insotita de o imagine neagra, in semn de doliu pentru cele 32 de persoane decedate. continuă pe România Liberă

Trupa Taxi a lansat o melodie dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv

Formatia Taxi a lansat melodia Ce faceti?, dedicata victimelor incendiulului din clubul Colectiv, in urma caruia 31 de oameni si-au pierdut viata peste 100 au fost raniti.

Iasi: Sute de oameni au participat la un miting al tacerii in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Sute de ieseni au participat, duminica seara, la o actiune de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv, oamenii aprinzand lumanari pe care le-au asezat la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii. Participantii la actiunea de comemorare au raspuns unui apel lansat in cursul zilei pe Facebook, majoritatea celor prezenti spunand ca asteapta ca toti cei vinovati de producerea tragediei sa fie pedepsiti, potrivit Mediafax.

Comemorare la Chisinau: Candele si flori la Ambasada Romaniei, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Zeci de persoane din mai multe raioane ale Republicii Moldova au venit duminica in fata Ambasadei Romaniei la Chisinau, unde au aprins lumanari, au depus flori si au tinut un minut de reculegere in memoria victimelor de la Clubul Colectiv din Bucuresti, relateaza Mediafax citand Jurnal de Chisinau.

AUDIO Trupa Taxi a lansat luni melodia Ce faceti?, dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv: Poate faceti acum ceva, poate incepeti macar cu lucrurile mici / Noi o sa ne uitam la voi in fiecare zi, cuminti, de aici

Trupa Taxi a lansat, luni, melodia Ce faceti?, dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv, in urma caruia 31 de oameni si-au pierdut viata, iar alti 130 sunt in continuare internati, dintre care 90 in stare grava. Hei, ce faceti? Mi-ar fi placut sa faceti mai demult ceva / Nu de alta, dar eu chiar as fi vrut sa mai stau cu voi vreo 50 de ani sau cam asa / Poate faceti acum, poate faceti macar, nu stiu, orice, poate incepeti macar cu lucrurile mici / Noi o sa ne uitam la voi in fiecare zi, cuminti, de aici, sunt cateva dintre versurile piesei.

Liga I se joaca in doliu, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Liga Profesionista de FotbalLPF) a hotarat ca meciurile Etapei a 16-a, din zilele 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, sa respecte instaurarea doliului national. Fotbalistilor li s-a cerut sa evolueze cu banderole negre in memoria victimlor incediului care a devastat clubul Colectiv, din Capitala .

Trupa Cargo, mesaj emotionant in memoria victimelor din Clubul Colectiv (VIDEO)

Trupa Cargo a lasat un mesaj pe pagina sa oficiala de Facebook, in memoria victimelor din clubul Colectiv, alaturi de piesa lor Astazi si maine.

FOTO Mars de solidaritate dedicat victimelor incendiului din Club Colectiv: Este inadmisibil ce s-a intamplat. Nimeni nu ar fi trebuit sa moara

Craiovenii au iesit in strada in semn de solidaritate in memoria victimelor incendiului din Club Colectiv Peste 100 de oameni au pornit in aceasta seara intr-un mars al solidaritatii din Piata Mihai Viteazul pana in centrul Vechi al Craiovei. Oamenii au venit la mars, dand curs apelului de participare la acest eveniment comemorativ, lansat pe Facebook.

Incendiu in club Colectiv. Baimarenii au organizat un mars in memoria victimelor tragediei de vineri noaptea

Un mars in tacere in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a fost organizat azi, in Baia Mare. Participantii au venit sa aprinda o lumanare in memoria celor ce si-au pierdut viata in incendiul din Bucuresti. Un mars in tacere in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a fost organizat azi, in Baia Mare. Participantii au venit sa aprinda o lumanare in memoria celor ce si-au pierdut viata in incendiul din Bucuresti.

Incendiu in Clubul Colectiv. Drapelul, coborat in berna la Primaria Targoviste, in memoria victimelor cumplitului incendiu de vineri seara

Primaria Targoviste a coborat in berna drapelul Romaniei, in memoria victimelor incendiului care a avut loc la clubul Colectiv, din Bucuresti, in urma caruia au murit 27 de persoane. De asemenea, Primaria Moreni a anuntat ca pune la dispozitie mijloace de transport pentru persoanele care vor sa doneze sange la Centrul de Transfuzii Dambovita.

Slujba oficiata de Patriarhul Daniel, la Catedrala Patriarhala, in memoria victimelor de la Clubul Colectiv

Preafericitul Patriarh Daniel a oficiat marti, in Catedrala Patriarhala, o slujba de pomenire a victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, anunta agentia de stiri Bisericii Ortodoxe, Basilica, pe site-ul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )