Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iasi: Sute de oameni au participat la un miting al tacerii in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Hotnews Hotnews,
 Iasi: Sute de oameni au participat la un miting al tacerii in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Sute de ieseni au participat, duminica seara, la o actiune de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv, oamenii aprinzand lumanari pe care le-au asezat la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii. Participantii la actiunea de comemorare au raspuns unui apel lansat in cursul zilei pe Facebook, majoritatea celor prezenti spunand ca asteapta ca toti cei vinovati de producerea tragediei sa fie pedepsiti, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Incendiu in Clubul Colectiv. Drapelul, coborat in berna la Primaria Targoviste, in memoria victimelor cumplitului incendiu de vineri seara

Primaria Targoviste a coborat in berna drapelul Romaniei, in memoria victimelor incendiului care a avut loc la clubul Colectiv, din Bucuresti, in urma caruia au murit 27 de persoane. De asemenea, Primaria Moreni a anuntat ca pune la dispozitie mijloace de transport pentru persoanele care vor sa doneze sange la Centrul de Transfuzii Dambovita.

Mars in memoria victimelor din Colectiv, duminica, in Capitala

Internautii au anuntat, pe Facebook, organizarea unui mars, in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala, in care au murit 27 de oameni, iar alti 146 sunt internati in spital.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Tribut al operei clujene, in memoria victimelor tragediei

Peste o jumatate de ora va incepe la Opera Nationala Romana din Cluj un spectacol numit Requiem Parastas, pe care reprezentantii institutiei au anuntat ca va fi in memoria tuturor celor afectati de tragedia de la Clubul Colectiv din Capitala.

Liga I se joaca in doliu, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Liga Profesionista de FotbalLPF) a hotarat ca meciurile Etapei a 16-a, din zilele 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, sa respecte instaurarea doliului national. Fotbalistilor li s-a cerut sa evolueze cu banderole negre in memoria victimlor incediului care a devastat clubul Colectiv, din Capitala .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )