Libnet.ro
UNICEF

22:46

VIDEO. Ultima zi de campanie pro si contra iesirii Marii Britanii din UE. Avans de un procent al sustinatorilor Brexit

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ultima zi de campanie pro si contra iesirii Marii Britanii din UE. Avans de un procent al sustinatorilor Brexit

Cetatenii britanici sunt chemati, joi, la urne, pentru a decide viitorul tarii lor. Astfel, campanii precum Vote remain si Leave incearca sa ii convinga pe cetateni sa se exprime in favoarea sau impotriva iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, din care face parte de 46 de ani. Votarea va configura viitorul Europei si sondajele au indicat ca opinia publica britanica este atat de divizata incat rezultatul este prea strans pentru a fi prezis. continuă pe România Liberă

VIDEO. Ultima zi de campanie pro si contra iesirii Marii Britanii din UE. Ce argumente au cele doua parti

Cetatenii britanici sunt chemati, joi, la urne, pentru a decide viitorul tarii lor. Astfel, campanii precum Vote remain si Leave incearca sa ii convinga pe cetateni sa se exprime in favoarea sau impotriva iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, din care face parte de 46 de ani. Votarea va configura viitorul Europei si sondajele au indicat ca opinia publica britanica este atat de divizata incat rezultatul este prea strans pentru a fi prezis.

Ultima zi de campanie pro si contra iesirii Marii Britanii din UE. Cum se pozitioneaza ziarele britanice

Cetatenii britanici sunt chemati, joi, la urne, pentru a decide viitorul tarii lor. Astfel, campanii precum Vote remain si Leave incearca sa ii convinga pe cetateni sa se exprime in favoarea sau impotriva iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, din care face parte de 46 de ani. Votarea va configura viitorul Europei si sondajele au indicat ca opinia publica britanica este atat de divizata incat rezultatul este prea strans pentru a fi prezis.

Brexit. Miturile care au dominat campania in favoarea iesirii Marii Britanii din UE

Campania in favoarea iesirii Marii Britanii din UE derulata inainte de referendumul de joi a fost dominata de numeroase mituri, relateaza AFP si The Guardian, care prezinta o parte din ele.

Brexitul, un seism bancar: Avertismentul BNR asupra efectelor iesirii Marii Britanii din UE (VIDEO)

Avertismente sumbre ale Bancii Nationale Romane, cu o zi inainte de referendumul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Potrivit BNR, un posibil Brexit ar duce la un adevarat cutremur.

Brexit. Cine sustine si cine se opune iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Personalitati britanice si-au exprimat opiniile in campania pentru referendumul din 23 iunie din Marea Britanie privind oportunitatea iesirii din Uniunea Europeana. Peste 300 de importanti oameni de afaceri le-au cerut alegatorilor britanici sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, afirmand ca, in opinia lor, competitivitatea Marii Britanii este subminata de apartenenta tarii la UE, relateaza luni The Telegraph.

Brexit: George Soros avertizeaza ca lira sterlina se va deprecia cu 15-20% in cazul iesirii Marii Britanii din UE

Miliardarul George Soros, recunoscut pentru speculatiile financiare privind lira sterlina facute in 1992, a trimis o scrisoare deschisa cotidianului The Guardian in care sustine ca in situatia un.

Pariurile online dau Marii Britanii sanse sa iasa din UE mai mici decat a avut Albania sa bata Romania

Cotele de la marile case de pariuri dau o cota de 4 pentru victoria taberei pro-Brexit iesirea Marii Britanii din UE) la referendumul de joi, 23 iunie, cota fiind mai mare decat cea pe care a avut-o Albania pentru o vitorie impotriva Romaniei la.

Barack Obama: Prezenta Marii Britanii in UE a contribuit la apropierea blocului comunitar de SUA

Cei mai multi lideri din afara Europei sunt de parere ca iesirea Marii Britanii din UE ar duce la o scadere a influentei sale in lume si ar genera tulburare si instabilitate in economia mondiala.

Premierul Japoniei Shinzo Abe: Iesirea Marii Britanii din UE ar face tara mai putin atractiva pentru investitiile japoneze

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face din aceasta tara o destinatie mai putin atractiva pentru investitiile japoneze, a declarat, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, dupa ce, cu doua saptamani inainte, presedintele american Barack Obama a atentionat Marea Britanie ca, in cazul unui Brexit, va ramane in coada plutonului pentru un acord de liber-schimb cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

O zi pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 17:30 O deputata britanica anti-Brexit, amenintata pe Twitter ca ii vor fi ucisi copiii Deputata laburista Yvette Cooper a primit un mesaj pe contul sau de Twitter in care era amenintata ca ii vor fi ucisi copiii si nepotii, ca urmare a campaniei facute de aceasta in favoarea ramanerii Marii Britanii in UE, relateaza astazi pagina online a publicatiei The Independent. *ACTUALIZARE 17:10 Comisia Electorala din Marea Britanie: 46,5 milioane de britanici au drept de vot *ACTUALIZARE 16:40 Ifo: Cei mai multi reprezentanti ai companiilor din Germania cred ca un posibil Brexit nu le va afecta afacerile. *ACTUALIZARE 15:55 Jean-Claude Juncker: Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un act de automutilare *ACTUALIZARE 13:40 Premierul italian ii indeamna pe britanici sa ramana in Uniunea Europeana *ACTUALIZARE 12:40 Cele doua tabere depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe cei indecisi *ACTUALIZARE 11:30 1. 300 de directori de companii din Marea Britanie sunt pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:00 George Soros: Brexit ar avea un impact imediat si dramatic asupra pietelor financiare, investitiilor, preturilor si locurilor de munca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3133 seconds )