Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO. Unul dintre ranitii din Colectiv acuza coruptia din sistemul medical romanesc

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Unul dintre ranitii din Colectiv acuza coruptia din sistemul medical romanesc

Unul dintre tinerii raniti in incendiul din Colectiv, Alexandru Olteanu, a publicat imagini din spitalul unde este tratat, in Marea Britanie. continuă pe România Liberă

VIDEO. Cum arata spitalul din Marea Britanie unde au fost tratati ranitii din Colectiv

Unul dintre tinerii raniti in incendiul din Colectiv, Alexandru Olteanu, a publicat imagini din spitalul unde este tratat, in Marea Britanie.

Unul dintre autorii atentatelor comise la Paris, inmormantat la Bruxelles

Unul dintre autorii atentatelor comise la Paris pe 13 noiembrie 2015, Brahim Abdeslam, a fost inmormantat joi la cimitirul multiconfesional din Bruxelles in prezenta catorva rude si prieteni, a declarat un jurnalist AFP aflat la fata locului. Potrivit Agerpres, este vorba despre fratele lui Salah Abdeslam, suspect-cheie aflat inca in libertate, in atentatele soldate cu 130 de morti si peste 350 de raniti.

UPDATE. Accident de munca la Mehedinti: Trei muncitori au fost ingropati de vii de un mal de pamant. Unul dintre ei a murit

Unul dintre cei trei muncitori care au fost prinsi de un mal de pamant pe un santier din Mehedinti a murit. Ceilalti doi sunt in stare grava, la spital.

Noi date ale anchetei in celebrul dosar Jaf armat pe A1. Tulli Renato, unul dintre evadatii de la Sectia 19, trimis in judecata

Jaful de acum aproximtiv cinci ani de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, cand un turc si un romani au fost pradati de 22 de kilograme de aur, a revenit in atentia magistratilor. Tulli Renato, unul dintre cei doi barbati care au evadat saptamana trecuta de la Sectia 19, a fost trimis in judecata dupa ce ar fi fost dat de gol de capul retelei, un membru al clanului Duduianu.

Atentatul de la Ankara: Surse: Unul dintre presupusii autori ar fi fost o membra a PKK

Unul dintre presupusii autori ai atentatului care a avut loc, duminica, in Ankara, era o femeie care s-a apaturat Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) in 2013.

Dezastrul din Colectiv, reconstituit de Discovery Romania

Dezastrul din Colectiv este numele documentarului realizat de Discovery Romania despre tragedia din 30 octombrie 2015. Filmul documentar prezinta cronologic evenimentele din acea seara, dar si c.

Iohannis a promulgat legea prin care Guvernul deconteaza tratamentul in strainatate pentru ranitii din incendiul de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe de decrete, printre ele fiind cel de promulgare a legii de aprobare a OUG 56/2015 prin care tratamentul in strainatate al celor raniti in incendiul din 30 octombrie, din clubul Colectiv, este decontat integral de catre Ministerul Sanatatii.

Noi imagini cutremuratoare din Colectiv. Ce au gasit procurorii in clubul mortii

Antena 3 a difuzat noi fotografii cutremuratoare din clubul bucurestean Colectiv, facute la doar cateva minute dupa incendiul de la sfarsitul anului trecut care a indoliat.

Legea privind plata tratamentului ranitilor din Colectiv, promulgata de presedintele Iohannis

Legea privind plata tratamentului in strainatate a ranitilor in incendiul din clubul Colectiv a fost promulgata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis.

Ancheta in cadrul incendiului din Colectiv a ajuns in ultima etapa

Ancheta in cazul incendiului din clubul Colectiv a ajuns in ultima etapa, a declarat, luni, prim adjunctul procurorului general, Bogdan Licu. in consecinta, Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, s-a prezentat, marti, la DNA, pentru a prezenta documente.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )