Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO UPDATE: Protest duminica seara in fata Ministerului Afacerilor Externe: Se striga Jos Ponta! si Demisia!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE: Protest duminica seara in fata Ministerului Afacerilor Externe: Se striga Jos Ponta! si Demisia!

Grupul Uniti Salvam a creat pe Facebook un eveniment in care invita cetatenii sa se adune in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, in fata Ministerului de Externe, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care stau la coada ore in sir ca sa isi exercite dreptul de vot. UPDATE: Circa 100 de persoane s-au strans in fata MAE. Protestul este unul pasnic. Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!, Demisia! Puie monta!, scandeaza protestatarii. continuă pe Hotnews

Protest duminica seara in fata Ministerului Afacerilor Externe in semn de solidaritate cu romanii din strainatate care stau ore in sir la coada ca sa voteze

Grupul Uniti Salvam a creat pe Facebook un eveniment in care invita cetatenii sa se adune in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, in fata Ministerului de Externe, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care stau la coada ore in sir ca sa isi exercite dreptul de vot.

VIDEO Sute de persoane au protestat in fata Ministerului de Externe, la mitingul organizat de UnitSalvam: Vrem sectii de votare, nu catedrale! / USA, don't look away!

Sute de persoane au manifestat, duminica seara, timp de doua ore si jumatate, in fata Ministerului Afacerilor Externe, in semn de protest fata de modul in care institutia a organizat procesul de votare din diaspora, unde alegatorii romani au stat ore in sir la cozi fara a-si putea exercita dreptul de vot. Protestatarii au cerut demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, si a premierului Victor Ponta. Manifestatia, organizata de grupul UnitiSalvam, s-a incheiat la miezul noptii, fara incidente.

FOTO. UPDATE. Protest spontan la MAE, din cauza cozilor mari la sectiile din strainatate. Tinerii cer DEMISIA lui Corlatean. MAE: Am actionat conform deciziilor emise de BEC

Zeci de persoane protesteaza, duminica seara, in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe, pe fondul scandalurilor de la sectiile de votare din strainatate. Oamenii s-au mobilizat pe Facebook si cer prelungirea programului la sectiile de votare din strainatate.

Protest in fata Ministerului de Externe: Manifestantii, nemultumiti de cum s-au organizat alegerile in diaspora (VIDEO)

Sute de persoane protesteaza, duminica seara, in fata sediului MinisteruluiAfacerilor Externe, fata de proasta organizare a primului scrutin al alegerilor prezidentiale in afara tarii, unde sute de.

VIDEO Horoscopul zilei: duminica, 2 noiembrie

Aflati din horoscopul realizat de specialistul astro24. ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregatit astrele pentru ziua de duminica, 2 noiembrie 2014.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )