Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Vasile Blaga: USL are 48% in sondaje, ARD 23%, PPDD 14%./ Despre numirea premierului: Sunt absolut convins ca Traian Basescu va lua decizia cea mai buna pentru Romania

Hotnews Hotnews,
VIDEO Vasile Blaga: USL are 48% in sondaje, ARD 23%, PPDD 14%./ Despre numirea premierului: Sunt absolut convins ca Traian Basescu va lua decizia cea mai buna pentru Romania

USL are 48% in sondaje, ARD 23%, iar PPDD 14%, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, liderul PDL Vasile Blaga. Chestionat de jurnalisti in legatura cu o eventuala a treia suspendare a sefului statului in cazul in care acesta nu il va numi din nou pe Victor Ponta premier, Vasile Blaga a raspuns ca: Probabil va referiti la declaratia de aseara a domnului Antonescu. Domnul Antonescu atata poate: inca o instabilitate politica nu cred ca ar deranja, dar ce s-ar intampla cu Romania, cu economia noastra? L-am vazut spunand zambind ca modificam si ce a zis CCR, modificam si cvorumul de prezenta. Atata poate Crin Antonescu - n. red. Sunt absolut convins ca Traian Basescu va lua decizia cea mai buna pentru Romania. continuă pe Hotnews

Vasile Blaga: USL are 48% in sondaje, ARD 23%, PPDD 14%./ Despre numirea premierului: Sunt absolut convins ca Traian Basescu va lua decizia cea mai buna pentru Romania

USL are 48% in sondaje, ARD 23%, iar PPDD 14%, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, liderul PDL Vasile Blaga. Chestionat de jurnalisti in legatura cu o eventuala a treia suspendare a sefului statului in cazul in care acesta nu il va numi din nou pe Victor Ponta premier, Vasile Blaga a raspuns ca: Probabil va referiti la declaratia de aseara a domnului Antonescu. Domnul Antonescu atata poate: inca o instabilitate politica nu cred ca ar deranja, dar ce s-ar intampla cu Romania, cu economia noastra? L-am vazut spunand zambind ca modificam si ce a zis CCR, modificam si cvorumul de prezenta. Atata poate Crin Antonescu - n. red. Sunt absolut convins ca Traian Basescu va lua decizia cea mai buna pentru Romania.

Blaga: USL are 48%, ARD - 23% si avem potential.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, joi, ca a prezentat in sedinta Colegiului Director al partidului un sondaj care arata ca USL are 48%, ARD - 23%, PPDD - 14% si UDMR - 6%, scrie Mediafax. El a precizat ca situatia este stabilizata si ca ARD are potential. Am prezentat un sondaj intr-o sedinta foarte calma. ) Situatia este stabilizata. Ne convine pentru ca noi credem ca sunt resurse si avem experienta ultimelor alegeri prezidentiale in care in ultima saptamana am castigat 3-4 .

Vasile Blaga: USL crede ca e mult mai usor sa conduci o tara saraca, decat una prospera

Liderul de campanie al Aliantei Romania Dreapta, Vasile Blaga, a prezentat, joi, un bilant al celor 7 luni de guvernare Ponta, precum si datele ultimelor sondaje privind procentele formatiunilor politice la.

Vasile Blaga pentru Romania Libera: ARD se afla cu doua procente sub PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, admite, intr-un interviu acordat ziarului Romania Libera, ca Alianta Dreptate si Adevar ARD) se afla cu doua procente sub scorul PDL deoarece s-a constituit tarziu. Era mai simplu daca ar fi intrat ei n. r. Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu) in PDL asa cum a intrat dl Papahagi, pentru ca am avut o problema cu promovarea siglei aliantei, a explicat Blaga. Liderul PDL ii raspunde si consilierului prezidential, Sebastian Lazaroiu, care a sugerat posibile blaturi cu USL.

Vasile Blaga a devenit bunic.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a devenit bunic, informeaza Mediafax. Fiica sa, Agathe Rudeanu, in varsta de 28 de ani, a nascut, duminica, un baietel. Fiica lui Vasile Blaga, Agathe, s-a casatorit in iunie 2008 cu Ionut Rudeanu. Atunci, inaintea ceremoniei de la biserica, Blaga s-a declarat foarte emotionat de nunta fiicei sale. Este o vorba: niciun ginere nu este prea bun pentru un tata de fata, a glumit el, urandu-le tinerilor casatoriti sa aiba o casnicie la fel de fericita ca a .

Vasile Blaga: Nu vom vota niciun guvern din care nu va face parte si PDL

Nu vom vota niciodata un guvern din care nu face parte si PDL, a anuntat Vasile Blaga, cel care a precizat ca partidul pe care il conduce nu va sustine in Parlamentul Romaniei un nou guvern condus de actualul.

Boagiu: USL are plan sa treaca Aeroportul Kogalniceanu si Portul Constanta la ...

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat, miercuri, ca Victor Ponta si Crin Antonescu au planul de a trece Aeroportul Kogalniceanu si Portul Constanta in administrarea judetului Constanta, aratand ca astfel ar distruge relatiile cu partenerii strategici ai Romaniei platind gastile de mafioti, potrivit Mediafax. In acest moment, USL, Ponta si Antonescu distrug relatia cu partenerii strategici ai Romaniei si credibilitatea tarii platind gastile de mafioti care ii tin in functii, punand in .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )