Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Vladimir Putin: Nu intentionez sa renunt la presedintie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Vladimir Putin: Nu intentionez sa renunt la presedintie

Intrebat ce planuieste sa faca dupa ce i se va incheia mandatul, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oprit cateva secunde si a zambit, raspunzand ca inca nu m-am decis daca voi renunta la presedintie, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

VIDEO Vladimir Putin: Nu intentionez sa renunt la prezidentie

Intrebat ce planuieste sa faca dupa ce i se va incheia mandatul, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oprit cateva secunde si a zambit, raspunzand ca inca nu m-am decis daca voi renunta la prezidentie, relateaza The Guardian.

Vladimir Putin: Nu intentionez sa renunt la prezidentie

Intrebat ce planuieste sa faca dupa ce i se va incheia mandatul, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oprit cateva secunde si a zambit, raspunzand ca inca nu m-am decis daca voi renunta la prezidentie, relateaza The Guardian.

VIDEO+FOTO. Presa: Melania l-a intalnit pe Vladimir. Putin a avut mai intai o convorbire privata cu doamna Trump, iar apoi cu Donald Trump

Presa internationala acorda o atentie speciala informatiilor conform carora Vladimir Putin a avut o intalnire confidentiala cu Donald Trump, in contextul summit-ului G 20 din Germania.

Vladimir Putin si-a dezvaluit numele de cod din scoala de spionaj

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si-a dezvaluit numele de cod din scoala de spionaj, care l-a pregatit sa devina agent KGB.

Vladimir Putin: Evenimentul care m-a influentat cel mai mult a fost colapsul Uniunii Sovietice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, vineri, ca evenimentul care a produs cel mai mare impact asupra vietii sale a fost colapsul Uniunii Sovietice, potrivit agentiei de presa Tass.

Vladimir Putin: Ucraina se sufoca din cauza coruptiei, care porneste de la esaloanele cele mai inalte ale puterii si pana jos

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, intr-o emisiune desfasurata la un centru educational pentru copii supradotati, ca Ucraina este sufocata de coruptie. Totodata, el a vorbit si despre o posibila candidatura la alegerile din 2018, precizand ca nu a luat o decizie.

Vladimir Putin vorbeste despre candidatura sa la alegerile din 2018

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca nu a luat o decizie privind candidatura la alegerile prezidentiale din 2018, dar nu intentioneaza sa modifice Constitutia in vederea scrutinului,.

Vladimir Putin: Ma consider o persoana obisnuita. imi place sa citesc, in special romane istorice, si ascult mereu cu placere muzica clasica

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, vineri, ca se considera o persoana obisnuita, careia in place sa citeasca romane istorice si sa asculte Mozart, dar care are o meserie care nu este ca toate celelalte.

Ce face Vladimir Putin in timpul liber

Presedintele rus Vladimir Putin a marturisit vineri ca se simte ca o persoana obisnuita, careia in place sa citeasca romane istorice si sa asculte Mozart, dar care are o meserie care nu.

Kremlin: Nu a existat nicio intalnire secreta intre presedintele Donald Trump si Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu au avut nicio intalnire secreta, la Hamburg, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )