Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vladimir Putin: Ucraina se sufoca din cauza coruptiei, care porneste de la esaloanele cele mai inalte ale puterii si pana jos

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin: Ucraina se sufoca din cauza coruptiei, care porneste de la esaloanele cele mai inalte ale puterii si pana jos

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, intr-o emisiune desfasurata la un centru educational pentru copii supradotati, ca Ucraina este sufocata de coruptie. Totodata, el a vorbit si despre o posibila candidatura la alegerile din 2018, precizand ca nu a luat o decizie. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Ma consider o persoana obisnuita. imi place sa citesc, in special romane istorice, si ascult mereu cu placere muzica clasica

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, vineri, ca se considera o persoana obisnuita, careia in place sa citeasca romane istorice si sa asculte Mozart, dar care are o meserie care nu este ca toate celelalte.

Ce face Vladimir Putin in timpul liber

Presedintele rus Vladimir Putin a marturisit vineri ca se simte ca o persoana obisnuita, careia in place sa citeasca romane istorice si sa asculte Mozart, dar care are o meserie care nu.

Donald Trump si Vladimir Putin au avut o intalnire secreta la summitul G20

Donald Trump si Vladimir Putin au avut doua intalniri in cadrul summitului G20, care s-a desfasurat in intervalul 7-8 iulie, la Hamburg. Prima intalnire, a fost prezentata amplu.

Vladimir Putin vorbeste despre candidatura sa la alegerile din 2018

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca nu a luat o decizie privind candidatura la alegerile prezidentiale din 2018, dar nu intentioneaza sa modifice Constitutia in vederea scrutinului,.

VIDEO+FOTO. Presa: Melania l-a intalnit pe Vladimir. Putin a avut mai intai o convorbire privata cu doamna Trump, iar apoi cu Donald Trump

Presa internationala acorda o atentie speciala informatiilor conform carora Vladimir Putin a avut o intalnire confidentiala cu Donald Trump, in contextul summit-ului G 20 din Germania.

Kremlin: Nu a existat nicio intalnire secreta intre presedintele Donald Trump si Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu au avut nicio intalnire secreta, la Hamburg, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

S-a aflat secretul lui Vladimir Putin. Cum se mentine presedintele rus mereu tanar

La 64 de ani, Vladimir Putin este intr-o forma de zile mari. Iar secretul consta in baie de sange scos din coarnele cerbului maral din Muntii Altai. Elixirul considerat Viagra.

Activista turca Oral Nalan ramane in inchisoare, din cauza unui procuror care a contestat punerea ei in libertate chiar dupa pronuntarea sentintei. Interpol a retras mandatul de arestare emis pe numele activistei . Avocatul Bogdan Burdea: Legile romanesti

Curtea de Apel Timisoara a decis, joi, punerea in libertate a activistei turce Oral Nalan, care are statut de refugiat in Belgia si care a fost arestata preventiv, dupa ce a fost retinuta la Vama Nadlac, pentru ca se afla pe o lista a Interpol. Totusi, din cauza unui procuror care a contestat decizia chiar in sala de judecata, activista ramane in arest.

Crima care a oripilat mapamondul! Omorata de propriul tata din cauza unei relatii cu un tanar islamic

Un caz socant a oripilat presa internationala. Un tata din Israel si-a ucis fiica din cauza ca fata avea un iubit musulman. Sami Karra, in varsta de 58 de ani, a injunghiat- de mai multe ori.

Trei copii bolnavi de leucemie sunt in pericol din cauza insuficientei medicamentelor dintr-un spital din Craiova

Situatiescandaloasa in spitale. Trei copii care sufera de leucemie, internati in sectia de Oncopediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova, se afla in pericol din cauza ca i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )