Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Evenimentul care m-a influentat cel mai mult a fost colapsul Uniunii Sovietice

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin: Evenimentul care m-a influentat cel mai mult a fost colapsul Uniunii Sovietice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, vineri, ca evenimentul care a produs cel mai mare impact asupra vietii sale a fost colapsul Uniunii Sovietice, potrivit agentiei de presa Tass. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Ucraina se sufoca din cauza coruptiei, care porneste de la esaloanele cele mai inalte ale puterii si pana jos

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, intr-o emisiune desfasurata la un centru educational pentru copii supradotati, ca Ucraina este sufocata de coruptie. Totodata, el a vorbit si despre o posibila candidatura la alegerile din 2018, precizand ca nu a luat o decizie.

VIDEO+FOTO. Presa: Melania l-a intalnit pe Vladimir. Putin a avut mai intai o convorbire privata cu doamna Trump, iar apoi cu Donald Trump

Presa internationala acorda o atentie speciala informatiilor conform carora Vladimir Putin a avut o intalnire confidentiala cu Donald Trump, in contextul summit-ului G 20 din Germania.

Vladimir Putin si-a dezvaluit numele de cod din scoala de spionaj

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, si-a dezvaluit numele de cod din scoala de spionaj, care l-a pregatit sa devina agent KGB.

Vladimir Putin: Ma consider o persoana obisnuita. imi place sa citesc, in special romane istorice, si ascult mereu cu placere muzica clasica

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, vineri, ca se considera o persoana obisnuita, careia in place sa citeasca romane istorice si sa asculte Mozart, dar care are o meserie care nu este ca toate celelalte.

Ce face Vladimir Putin in timpul liber

Presedintele rus Vladimir Putin a marturisit vineri ca se simte ca o persoana obisnuita, careia in place sa citeasca romane istorice si sa asculte Mozart, dar care are o meserie care nu.

Donald Trump si Vladimir Putin au avut o intalnire secreta la summitul G20

Donald Trump si Vladimir Putin au avut doua intalniri in cadrul summitului G20, care s-a desfasurat in intervalul 7-8 iulie, la Hamburg. Prima intalnire, a fost prezentata amplu.

Vladimir Putin: Nu intentionez sa renunt la prezidentie

Intrebat ce planuieste sa faca dupa ce i se va incheia mandatul, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oprit cateva secunde si a zambit, raspunzand ca inca nu m-am decis daca voi renunta la prezidentie, relateaza The Guardian.

VIDEO Vladimir Putin: Nu intentionez sa renunt la prezidentie

Intrebat ce planuieste sa faca dupa ce i se va incheia mandatul, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oprit cateva secunde si a zambit, raspunzand ca inca nu m-am decis daca voi renunta la prezidentie, relateaza The Guardian.

VIDEO Vladimir Putin: Nu intentionez sa renunt la presedintie

Intrebat ce planuieste sa faca dupa ce i se va incheia mandatul, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oprit cateva secunde si a zambit, raspunzand ca inca nu m-am decis daca voi renunta la presedintie, relateaza The Guardian.

Vladimir Putin vorbeste despre candidatura sa la alegerile din 2018

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca nu a luat o decizie privind candidatura la alegerile prezidentiale din 2018, dar nu intentioneaza sa modifice Constitutia in vederea scrutinului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )