Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO WTA Brisbane: Karolina Pliskova, in finala dupa ce a salvat o minge de meci in fata lui Naomi Osaka Duel cu Madison Keys

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Brisbane: Karolina Pliskova, in finala dupa ce a salvat o minge de meci in fata lui Naomi Osaka Duel cu Madison Keys

Karolina Pliskova, favorita numarul 2 a turneului de la Brisbane, a ramas in cursa pentru al treilea titlu dupa ce a salvat o minge de meci si a invins-o pe japoneza Naomi Osaka, scor 10)6-7, 7-63), 6-2. in marea finala, jucatoarea din Cehia o va intalni pe Madison Keys. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Brisbane: Naomi Osaka, victorie dificila cu Sofia Kenin (Rezultatele zilei)

Naomi Osaka 4 WTA), cap de serie numarul 3, a fost pusa la grea incercare de americanca Sofia Kenin 14 WTA), nipona avand nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a-si asigura calificarea in sferturile turneului de la Brisbane. Fostul lider mondial s-a impus cu 6-73), 6-3, 6-1.

VIDEO Supercupa Spaniei: Atletico Madrid, in finala dupa ce a intors scorul in ultimele minute (3-2 cu Barcelona)

Barcelona a dominat mare parte din intalnirea cu Atletico Madrid, a condus cu 2-1 pana in minutul 80, dar a trebuit sa se recunoasca invinsa. Finalul meciului a fost unul de poveste, trupa lui Diego Simeone reusind sa inscrie de doua ori si sa obtina calificarea in ultimul act al Supercupei Spaniei.

Tenisul mondial, sub semnul discriminarii: Karolina Pliskova acuza tratamente preferentiale

Debutul anului 2020 a adus in centrul atentiei o situatie sub semnul discriminarii, remarcata de Karolina Pliskova, la adresa WTA si ATP.

WTA Brisbane: Naomi Osaka, in semifinale - Simona Halep, in afara podiumului mondial

Naomi Osaka isi continua parcursul de la turneul de la Brisbane, nipona calificandu-se in semifinale dupa o victorie muncita in fata lui Kiki Bertens. La capatul a doua ore de joc, asiatica s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3.

VIDEO WTA Shenzhen: Garbine Muguruza, calificata in sferturi (Programul meciurilor)

Cap de serie numarul 6, Garbine Muguruza 35 WTA) s-a calificat in sferturile turneului International de la Shenzhen, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Shelby Rogers 174 WTA), scor 6-1, 7-62).

VIDEO WTA Auckland: Amanda Anisimova, in sferturi; Petra Martic si Caroline Garcia, eliminate (Rezultatele zilei)

Amanda Anisimova 25 WTA), favorita numarul trei, a trecut fara emotii de rusoaica Daria Kasatkina 70 WTA), obtinand calificarea in sferturile turneului International de la Auckland. Petra Martic cap de serie 2) a parasit competitia, fiind invinsa de Alize Cornet. Nici Caroline Garcia 8) nu a reusit sa treaca de optimi, parcursul sau fiind oprit de Eugenie Bouchard.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )