Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 17 oameni si sute de persoane au fost ranite. continuă pe Adevărul

VIDEO Ziua maniei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 50 de oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 50 de oameni si sute de persoane au fost ranite in toata tara, potrivit surselor oficiale.

UPDATE VIDEO Ziua maniei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 70 de oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 70 de oameni si sute de persoane au fost ranite in toata tara, potrivit surselor oficiale.

Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 17 oameni si sute de raniti.

Ziua furiei din Egipt: Fratia Musulmana cere continuarea protestelor

Fratia Musulmana, din care face parte si fostul presedinte Mohamed Morsi, a lansat vineri un apel catre simpatizantii acestuia sa continue protestele, dupa ce in ultimele confruntari zeci de persoane si-au pierdut viata.

Confruntari violente in Egipt. Guvernul a blocat trenurile, pentru a evita manifestatii in afara Cairo. Cel putin 43 DE MORTI, in urma asaltului politiei

Cel putin 17 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )