Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ziua furiei din Egipt: Fratia Musulmana cere continuarea protestelor

Adevărul Adevărul,
Ziua furiei din Egipt: Fratia Musulmana cere continuarea protestelor

Fratia Musulmana, din care face parte si fostul presedinte Mohamed Morsi, a lansat vineri un apel catre simpatizantii acestuia sa continue protestele, dupa ce in ultimele confruntari zeci de persoane si-au pierdut viata. continuă pe Adevărul

Ziua maniei din Egipt: Fratia Musulmana cere continuarea protestelor

Fratia Musulmana, din care face parte si fostul presedinte Mohamed Morsi, a lansat vineri un apel catre simpatizantii acestuia sa continue protestele, dupa ce in ultimele confruntari zeci de persoane si-au pierdut viata.

Fratia Musulmana cere un protest al furiei cu milioane de oameni. Egiptul se pregateste pentru violente sporite

Miscarea Fratia Musulmana a cerut oamenilor din toata tara sa iasa in strazi, pentru a organiza un protest al furii cu milioane de egipteni, vineri, dupa incheierea rugaciunilor de la amiaza. Liderii islamisti fac apel la manifestatii nationale pentru a protesta fata de ofensiva violenta a armatei, in urma careia au murit aproape 700 de oameni in ultimele doua zile.

Fratia Musulmana cere un protest al furiei cu milioane de egipteni. Armata se pregateste pentru violente sporite

Miscarea Fratia Musulmana a cerut oamenilor din toata tara sa iasa in strazi, pentru a organiza un protest al furii cu milioane de egipteni, vineri, dupa incheierea rugaciunilor de la amiaza. Liderii islamisti fac apel la manifestatii nationale pentru a protesta fata de ofensiva violenta a armatei, in urma careia au murit aproape 700 de oameni in ultimele doua zile.

VIDEO UPDATE Egipt: Fratia Musulmana anunta ziua maniei. Au inceput protestele la Cairo: un politist a fost omorat/ 4 victime in nordul tarii

Egiptul se pregateste vineri pentru o noua serie de confruntari dupa ce Fratia Musulmana a lansat un apel pentru organizarea unui mars al milioanelor pentru a-si exprima mania fata de dispersarea sangeroasa, la Cairo, a manifestantilor care cereau revenirea primului presedinte egiptean ales democratic, islamistul Mohamed Morsi, destituit de armata. Actiunea in forta de miercuri a politiei s-a soldat cu cateva sute de morti si mii de raniti, transmite Reuters. ora 14:55 Sustinatorii presedintelui destituit Morsi au inceput sa manifesteze vineri, in special la Cairo unde tancurile armatei au blocat principalele cai de acces, transmite AFP. Potrivit posturilor locale, politistii si militarii sunt autorizati sa deschida focul. Agentia de presa precizeaza ca un politist a fost ucis vineri in Cairo si 4 manifestanti islamisti si-au pierdut viata intr-un oras din nordul tarii. ora 12:40 Armata egipteana a primit dispozitii sa pazeasca instalatiile vitale, inaintea protestelor anuntate vineri, informeaza vineri presa de stat egipteana.

VIDEO UPDATE O noua zi de proteste in Egipt: Fratia Musulmana anunta ziua maniei. Bilantul victimelor, in crestere

Ora 18:09 Un bilant provizoriu realizat vineri dupa-amiaza de Ministerul Sanatatii din Egipt arata ca cel putin 12 persoane au murit in violentele din cursul zilei. Pe de alta parte, martori oculari, citati de agentiile de presa internationeala vorbesc de un numar de ordinul zecilor. ora 15:56 Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva protestatarilor in principala piata din Cairo une mii de sustinatori ai lui Morsi protesteaza fata de indepartarea acestuia de la conducerea tarii, a declarat un martor ocular citat de Reuters. El a precizat ca s-au auzit foscuri de arma in zona. Doi martori sustin ca i-au vazut pe protestatari aruncand cu bombe cu benzina intr-un sediu de politie din apropierea pietei. ora 14:55 Sustinatorii presedintelui destituit Morsi au inceput sa manifesteze vineri, in special la Cairo unde tancurile armatei au blocat principalele cai de acces, transmite AFP. Potrivit posturilor locale, politistii si militarii sunt autorizati sa deschida focul. Agentia de presa precizeaza ca un politist a fost ucis vineri in Cairo si 4 manifestanti islamisti si-au pierdut viata intr-un oras din nordul tarii.

VIDEO UPDATE O noua zi de proteste in Egipt: Fratia Musulmana anunta ziua maniei. 80 de morti si peste 1.000 de simpatizanti islamisti au fost arestati in timpul protestelor de vineri

UPDATE ora 5:45 Politia egipteana a arestat peste 1. 000 de presuspusi sustinatori ai Fratiei Musulmane, vineri, dupa mai multe ciocniri violente intre sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi si politie, anunta AFP. In plus, bilantul mortilor se ridica la 80 de persoane, conform surselor guvernamentale. ora 18:09 Un bilant provizoriu realizat vineri dupa-amiaza de Ministerul Sanatatii din Egipt arata ca cel putin 12 persoane au murit in violentele din cursul zilei. Pe de alta parte, martori oculari, citati de agentiile de presa internationeala vorbesc de un numar de ordinul zecilor.

VIDEO UPDATE Egipt: Fratia Musulmana anunta ziua maniei. Au inceput protestele: un politist si 12 protestatari si-au pierdut viata

Ora 15:56 Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva protestatarilor in principala piata din Cairo une mii de sustinatori ai lui Morsi protesteaza fata de indepartarea acestuia de la conducerea tarii, a declarat un martor ocular citat de Reuters. El a precizat ca s-au auzit foscuri de arma in zona. Doi martori sustin ca i-au vazut pe protestatari aruncand cu bombe cu benzina intr-un sediu de politie din apropierea pietei. Reuters mai informeaza, citand surse medicale, ca alte 8 persoane au fost ucise in orasul Damietta. ora 14:55 Sustinatorii presedintelui destituit Morsi au inceput sa manifesteze vineri, in special la Cairo unde tancurile armatei au blocat principalele cai de acces, transmite AFP. Potrivit posturilor locale, politistii si militarii sunt autorizati sa deschida focul. Agentia de presa precizeaza ca un politist a fost ucis vineri in Cairo si 4 manifestanti islamisti si-au pierdut viata intr-un oras din nordul tarii.

VIDEO UPDATE O noua zi de proteste in Egipt: Fratia Musulmana anunta ziua maniei. Un politist si 16 protestatari si-au pierdut viata

Ora 15:56 Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva protestatarilor in principala piata din Cairo une mii de sustinatori ai lui Morsi protesteaza fata de indepartarea acestuia de la conducerea tarii, a declarat un martor ocular citat de Reuters. El a precizat ca s-au auzit foscuri de arma in zona. Doi martori sustin ca i-au vazut pe protestatari aruncand cu bombe cu benzina intr-un sediu de politie din apropierea pietei. Patru persoane si-au pierdut viata in piata centrala din Cairo si mai multe persoane sunt ranite. Alte 8 persoane au fost ucise in orasul Damietta. ora 14:55 Sustinatorii presedintelui destituit Morsi au inceput sa manifesteze vineri, in special la Cairo unde tancurile armatei au blocat principalele cai de acces, transmite AFP. Potrivit posturilor locale, politistii si militarii sunt autorizati sa deschida focul. Agentia de presa precizeaza ca un politist a fost ucis vineri in Cairo si 4 manifestanti islamisti si-au pierdut viata intr-un oras din nordul tarii.

Egiptul se pregateste pentru noi violente dupa ce Fratia Musulmana anunta ziua maniei

Egiptul se pregateste vineri pentru o noua serie de confruntari dupa ce Fratia Musulmana a lansat un apel pentru organizarea unui mars al milioanelor, protesteste fata de lovitura de stat pentru a-si exprima mania fata de dispersarea sangeroasa, la Cairo, a manifestantilor care cereau revenirea primului presedinte al tarii ales democratic, islamistul Mohamed Morsi, destituit de armata. Actiunea politiei s-a soldat cu cateva sute de morti si mii de raniti, transmite Reuters.

UPDATE Egiptul se pregateste pentru noi violente dupa ce Fratia Musulmana anunta ziua maniei

Egiptul se pregateste vineri pentru o noua serie de confruntari dupa ce Fratia Musulmana a lansat un apel pentru organizarea unui mars al milioanelor pentru a-si exprima mania fata de dispersarea sangeroasa, la Cairo, a manifestantilor care cereau revenirea primului presedinte egiptean ales democratic, islamistul Mohamed Morsi, destituit de armata. Actiunea in forta de miercuri a politiei s-a soldat cu cateva sute de morti si mii de raniti, transmite Reuters. UPDATE 12:40 Armata egipteana a primit dispozitii sa pazeasca instalatiile vitale, inaintea protestelor anuntate vineri, informeaza vineri presa de stat egipteana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )