Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEOPe locul I la finalul turului. HCM Baia Mare s-a impus usor in fata celor de la Dunarea Braila

Adevărul Adevărul,
VIDEOPe locul I la finalul turului. HCM Baia Mare s-a impus usor in fata celor de la Dunarea Braila

HCM Baia Mare a obtinut o noua victorie, reusind astfel sa se claseze pe primul loc al Ligii Nationale de handbal feminin la finele turului din sezonul regulat. in partida disputata marti pe teren propriu, HCM Baia Mare a invins cu 25-20 14-6) pe Dunarea Braila in fata a aproximativ 3. 000 de spectatori. continuă pe Adevărul

Confruntare in fruntea clasamentului. HCM joaca cu Dunarea Braila ultimul meci din tur

HCM Baia Mare va juca marti, 14 ianuarie, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu HC Dunarea Braila, in cadrul ultimei etape din turul sezonului regulat. Si de aceasta data, intrarea spectatorilor va fi libera!.

Automate pentru bilete in Gara CFR Baia Mare

Gara CFR Baia Mare a pus la dispozitia calatorilor un automat pentru bilete. Astfel, cei care doresc sa isi achizitioneze un bilet nu mai sunt nevoiti sa stea la rand la caserii avand posibilitatea sa obtina legitimatia de transport simplu si rapid.

VIDEO FOTOUn nou parc va fi amenajat in Baia Mare. Ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat astazi

Baia Mare se va putea mandri, din 2015, cu unul dintre cele mai moderne parcuri din Romania. Nou Parc Public Central va fi amenajat in zone fostelor sere, pe o suprafata de 4 hectare. Valoarea proiectului se ridica la aproximativ 4 milioane de euro, iar lucrarile au inceput de astazi, 14 ianuarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )