Libnet.ro
UNICEF

19:15

Viitoarele Simone Halep sunt in finala de dublu a junioarelor la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Viitoarele Simone Halep sunt in finala de dublu a junioarelor la Roland Garros

Romania va fi reprezentata in alta finala decat cea in care Simona Halep o infrunta pe Maria Sharapova, sambata de la 16:00 LIVE TEXT pe Onlinesport. ro . continuă pe Online Sport

Ce vedete o sustin pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Vedetele postului Antena 1 o sustin pe Simona Halep, romanca ce a rescris istoria tenisului romanesc. Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Dan Negru si Andrei Aradits sunt doar cateva dintre vedetele tv ce s-au fotografiat cu mesaje de sustinere pentru frumoasa tenismena ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, iar maine isi va disputa cu Maria Sharapova titlul de Grand Slam.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova, in finala de la Roland Garros (sambata 16:00)

Simona Halep joaca sambata de la ora 16:00, live, finala de la Roland Garros, contra jucatoarei din Rusia Maria Sharapova. Va invitam alaturi de noi si speram sa inchidem acest turneu in stil mare.

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

Antena 3 va transmite finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport

Antena 3 va transmite, sambata, finala de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep o va intalni pe Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport. Partida este programata sa inceapa la ora 15. 00, insa Antena 3.

LIVE SCORE: Simona Halep-Svetlana Kuznetsova, in sferturile Roland Garros, ora 15

Simona Halep joaca azi cu Svetlana Kuznetsova in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )