Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antena 3 va transmite finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport

Antena3 Antena3,
Antena 3 va transmite finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport

Antena 3 va transmite, sambata, finala de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep o va intalni pe Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport. Partida este programata sa inceapa la ora 15. 00, insa Antena 3. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima romanca in finala Roland Garros dupa 36 de ani

Simona Halep s-a calificat in prima finala a unui turneu de mare slem, din cariera sa, la Roland Garros. Halep a invins-o, in semifinale, pe Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6 7-4) si urmeaza sa o intalneasca in ultimul act pe Maria Sarapova. Datorita performantei sale romanca va ocupa incepand cu 9 iunie locul 3 mondial.

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

Atmosfera de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. Este o performanta ISTORICA pentru tenisul romanesc din ultimii 17 ani

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor dupa calificarea in semifinala turneului de la Roland Garros. Sportiva din Romania a trecut in doua seturi de rusoica Svetlana Kuzne-tova. Performanta este una istori.

Roland Garros, sferturi: Simona Halep - Svetlana Kuznetsova (15:00)

Pentru a ajunge in semifinalele de la Roland Garros, Simona Halep cap de serie numarul patru) trebuie sa o invinga pe Svetlana Kuznetsova locul 28 WTA, din Rusia). Meciul de pe Suzanne Lenglen va fi in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

LIVETEXT inca un obstacol in drumul spre marea finala de la Roland Garros. Simona Halep vs. Svetlana Kuznetova

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Svetlana Kuznetova in sferturile de finala de la Roland Garros. Daca va castiga acest duel, Simona va obtine cea mai importanta performanta din cariera.

GAME cu GAME Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi

Simona Halep si-a aflatluni seara adversara de miercuri din sferturile de finala de la Roland Garros, in urmameciului dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova.

LIVE Simona Halep isi afla adversara din sferturi

Simona Halep isi afla luni seara adversara de miercuri din sferturile de finala de la Roland Garros, in meciul dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova. Live, mai jos.

LIVE Simona Halep isi afla adversara din sferturi (dupa ora 20:00)

Simona Halep isi afla luni seara adversara de marti din sferturile de finala de la Roland Garros, in meciul dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova. Partida este live pe onlinesport. ro dupa ora 20:00, mai jos.

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 16:00, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). FORUM: Roland Garros-ul se comenteaza aici peste 1. 000 de mesaje) .

GAME cu GAME Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep a jucatluni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 16:00, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). FORUM: Roland Garros-ul se comenteaza aici peste 1. 000 de mesaje) .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )