Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de . continuă pe Antena3

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

Simona Halep, calificata in semifinalele Roland Garros: Romanca a reusit cea mai buna performanta din intreaga sa cariera

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe rusoaica Svetlana Kuznetova, in sferturile turneului Roland Garros, obtinand astfel cea mai buna clasare din intreaga sa cariera la un turneu de Grand Slam.

Roland Garros: Simona Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-3 cu Stephens

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

Simona Halep, prima romanca in finala Roland Garros dupa 36 de ani

Simona Halep s-a calificat in prima finala a unui turneu de mare slem, din cariera sa, la Roland Garros. Halep a invins-o, in semifinale, pe Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6 7-4) si urmeaza sa o intalneasca in ultimul act pe Maria Sarapova. Datorita performantei sale romanca va ocupa incepand cu 9 iunie locul 3 mondial.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, mentionand ca romanca este coplesitoare.

LIVETEXT inca un obstacol in drumul spre marea finala de la Roland Garros. Simona Halep vs. Svetlana Kuznetova

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Svetlana Kuznetova in sferturile de finala de la Roland Garros. Daca va castiga acest duel, Simona va obtine cea mai importanta performanta din cariera.

Hagi si Tiriac o lauda pe Halep, dupa calificarea in finala de la Roland Garros: Zi de zi e mai buna, ne mandrim cu ea!

Gica Hagi si Ion Tiriac, doi dintre marii sustinatori ai Simonei Halep, au comentat calificarea acesteia in finala turneului de la Roland Garros. Daca Regele prevede ca Simona va fi in viitorul apropiat cea mai buna jucatoare din lume, Tiriac se rezuma la a pronostica victoria lui Halep in finala Openului Frantei.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa calificarea, in premiera, in finala de la Roland Garros

Simona Halep a atins joi seara, la Paris, cea mai mare performanta din cariera sa, calificarea in finala Openului Frantei. Imediat dupa succesul cu Andrea Petkovic, din semifinale, care i-a asigurat prezenta in ultimul act, Simona a precizat ca i s-a implinit un mare vis.

Cine este Andrea Petkovic, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului Roland Garros

Simona Halep o va intalni joi ora 15. 00, in direct pe Eurosport), in semifinalele de la Roland Garros, pe Andrea Petkovic din Germania, locul 27 mondial, o adversara pe care romanca noastra a invins-o de doua ori pana acum.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )