Libnet.ro
UNICEF

21:45

Viktor Ianucoviki a vrut sa fuga din nou din Ucraina, ieri noapte. ...

România Liberă România Liberă,
Viktor Ianucoviki a vrut sa fuga din nou din Ucraina, ieri noapte. ...

Viktor Ianukovici a incercat pentru a doua oara, noaptea trecuta, sa paraseasca Ucraina, fara izbanda, anunta portalul independent. md, citand AFP, BBC si RIA Novosti. De data asta, oamenii presedintelui au vrut sa mituiasca vamesii ucraineni de pe aeroportul din Donetk, fara success insa. informatia vine de la purtatorul de cuvant al serviciului transfrontalier al Ucrainei, Serghei Astahov. Consilerii presedintelui Ucrainei au incercat, in noaptea de sambata spre duminica, sa mituiasca . continuă pe România Liberă

Viktor Ianucovici a vrut sa fuga din nou din Ucraina, ieri noapte. ...

Viktor Ianukovici a incercat pentru a doua oara, noaptea trecuta, sa paraseasca Ucraina, fara izbanda, anunta portalul independent. md, citand AFP, BBC si RIA Novosti. De data asta, oamenii presedintelui au vrut sa mituiasca vamesii ucraineni de pe aeroportul din Donetk, fara success insa. informatia vine de la purtatorul de cuvant al serviciului transfrontalier al Ucrainei, Serghei Astahov. Consilerii presedintelui Ucrainei au incercat, in noaptea de sambata spre duminica, sa mituiasca .

Horia Brenciu, din nou tatic? Iubita lui ar fi insarcinata pentru a doua oara!

Horia Brenciu va fi din nou tatic. Cel putin asa a lasat Catalin Maruta sa se inteleaga dupa ce artistul a ezitat sa ofere un raspuns categoric pe aceasta tema.

Christina Aguilera este din nou insarcinata: Acesta este primul ei copil cu Matthwe Rutler

Christina Aguilera este din nou insarcinata. Cea care a dat-o de gol a fost soacra cantaretei, intrebata fiind daca artista si fiul ei, Matthew Rutler, se vor muta pe coasta de est. Nu stiu ce planuri au. Dar.

Kimora Lee Simmons, din nou doamna in acte

Dragostea a condus-o din nou in fata altarului pe Kimora Lee Simmons. Modelul, transformat in designer vestimentar, i-a spus Da bancherului Tim Leissner, in cadrul unei ceremonii facuta in secret.

Juniorii constanteni au reusit, din nou, sa impresioneze.

Dupa noua medalii obtinute in concursurile dedicate seniorilor si tineretului, Constanta si-a taiat o felie serioasa din tortul de la juniori. Sambata, in prima zi a nationalelor dedicate juniorilor 1, marinarii au reusit sa ia titlul national in proba favorita triplusalt) si medalii prin aproape toti sportivii care au plecat, cu sanse reale, catre Bucuresti, iar ieri au marit zestrea dupa evolutii peste asteptari. Prima proba in care au intrat sportivii constanteni a adus si prima .

Euro 2016: Din nou cu grecii. Ne luam bilet de avion spre Franta?.

Nationala de fotbal a Romaniei si-a aflat adversarele din turneul de calificare la Campionatul European de Fotbal 2016, organizat de Franta. In urma tragerilor la sorti, care au avut loc azi, la Nisa, Romania a fost repartizata in grupa F, impreuna cu adversare precum Ungaria si Grecia. Grupa F: Grecia cap de serie), Romania, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord, Insulele Faraoe. Avand in vedere sistemul de calificare folosit de UEFA Romania are sanse foarte mari sa prinda europeanul de .

Jucatorii, din nou prudenti

In prima jumatate din penultima sedinta a saptamanii, speculatorii futures au fost destul de ponderati, pe fondul unei evolutii predominant descendente a cotatiilor.

Business Report: Romanii incep sa ia din nou credite pentru a cumpara terenuri de casa; Peste 2.000 de insolvente, doar in ianuarie; Culisele trimiterii Astra in administrare speciala; De unde a venit profitul-record al Petrom

Statul isi plange pompele pierdute in favoarea imobiliarilor. Aversa Bucuresti, disputata azi in instanta. Raportul administratorului special. Drumarul roman care vrea sa cucereasca Africa. Chiar daca afacerile cu statul inca ii mai asigura lui Florea Diaconu 70% din rulajul anual al Delta ACM.

Oaspetii castiga din nou in Liga Campionilor. Bayern Munchen si Atletico Madrid, aproape de sferturi

Dupa primele patru jocuri din optimile de finala ale Ligii Campionilor, echipele gazda, clasate pe locul 2 in faza grupelor, raman fara victorie si fara gol gol marcat. Dupa ce marti seara FC Barcelona si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )