Libnet.ro
UNICEF

14:30

Christina Aguilera este din nou insarcinata: Acesta este primul ei copil cu Matthwe Rutler

B1 B1,
Christina Aguilera este din nou insarcinata: Acesta este primul ei copil cu Matthwe Rutler

Christina Aguilera este din nou insarcinata. Cea care a dat-o de gol a fost soacra cantaretei, intrebata fiind daca artista si fiul ei, Matthew Rutler, se vor muta pe coasta de est. Nu stiu ce planuri au. Dar. continuă pe B1

Christina Aguilera este insarcinata! Asteapta un copil cu logodnicul ei, Matthew Rutler!

Valentines Day de anul acesta a fost cu totul special pentru Christina Aguilera. Artista s-a logodit cu iubitul ei, asistentul de productie Matthew Rutler, primind un inel cu un diamant imens. Acum s-a aflat ca cei doi asteapta impreuna un copil, .

Christina Aguilera este insarcinata pentru a doua oara

Cantareata americana Christina Aguilera, care s-a logodit in urma cu o saptamana cu iubitul ei Matt Rutler, a anuntat ca este insarcinata.

Sorin Brontei are in sfarsit pace! Este din nou indragostit!

Dupa cateva relatii si un mediatizat episod de infidelitate, Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent, in prezent membru al formatiei Two, este implicat intr-o noua relatie despre care spune ca i-a adus, in sfarsit, pace.

Bucurie dupa bucurie pentru Christina Aguilera

O bucurie nu vine niciodata singura! A demonstrat acest lucru si Christina Aguilera.

Kimora Lee Simmons, din nou doamna in acte

Dragostea a condus-o din nou in fata altarului pe Kimora Lee Simmons. Modelul, transformat in designer vestimentar, i-a spus Da bancherului Tim Leissner, in cadrul unei ceremonii facuta in secret.

Ucraina: Manifestantii au ocupat, din nou, primaria din Kiev

Manifestantii au ocupat din nou, in aceasta seara, primaria din Kiev, pe care o evacuasera duminica in urma unei legi de amnistiere a opozantilor retinuti, relateaza AFP.

Christina Aguilera s-a logodit! Vezi aici cine este viitorul sot al cantaretei!

Anul 2014 nu ii aduce Christinei Aguilera un nou album cel putin pentru moment!), ci o schimbare majora in viata.

Cehov si Dabija, din nou la National.

Un duel, dramatizarea nuvelei cehoviene Duelul, o transpunere scenica purtand marca regizorului Alexandru Dabija, revine la Sala Atelier de vineri, 21 februarie, ora 19. 30, cand va avea loc prima reprezentatie a actualei stagiuni. O poveste despre cuplu, despre relatia dintre barbat si femeie, tratata ca o romanta. Problema asta este, declara regizorul. Daca doi oameni vor sa fie impreuna, ce inseamna, ce obligatii morale au? Spectacolul acesta este un studiu de caz, pana la .

Barack Obama il primeste din nou pe Dalai Lama la Casa Alba. China: Anulati imediat intalnirea

Presedintele american, Barack Obama, il primeste pe Dalai Lama vineri la Casa Alba, intalnire care are toate sansele sa displaca Chinei. Ca semn ca aceasta intalnire este considerata un subiect sensibil, ea este anuntata ca intalnire privata, fara accesul presei.

Cristian Cioaca, din nou in fata instantei, in dosarul de infractiuni informatice.

Cristian Cioaca s-a prezentat, miercuri, la Judecatoria Brasov, unde au avut loc audieri in dosarul de infractiuni informatice in care politistul este judecat pentru pentru violarea corespondentei prin e-mail a fostei sale sotii, transmite Mediafax. Politistul a ajuns la instanta in jurul orei 11. 30, fiind adus cu masina de catre cumnatul sau, deoarece el are interdictie de a conduce autovehicule. El a fost nevoit sa isi ia liber de la Politia Pitesti, dupa doar doua zile de cand a fost .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )