Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viktor Ianukovici ar fi pregatit sa demisioneze: Liderii opozitiei sustin ca presedintele ucrainean se afla in Emiratele Arabe Unite (VIDEO)

B1 B1,
Viktor Ianukovici ar fi pregatit sa demisioneze: Liderii opozitiei sustin ca presedintele ucrainean se afla in Emiratele Arabe Unite (VIDEO)

Viktor Ianukovici este din ce in ce mai aproape de a parasi conducerea tarii. Potrivit presei locale, presedintele ar fi gata sa demisioneze dar negociaza la Harkov, un oras in apropierea granitei cu Rusia,. continuă pe B1

Ucraina: Viktor Ianukovici sfideaza protestatarii. Liderii international iau in considerare aplicarea de sanctiuni

Intr-un discurs rostit miercuri dimineata, contestatul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici i-a invinovatit pe liderii opozitiei pentru violentele din tara, care persista de mai bine de trei luni. Oficialii internationali si-au exprimat ingrijorarea fata de problema ucraineana, cerand instaurarea urgenta a pacii, dupa ce ziua de marti a fost consemnata drept cea mai sangeroasa de cand fosta republica sovietica si-a castigat independenta.

Francois Hollande: Regimul Viktor Ianukovici este responsabil pentru violentele de la Kiev

Presedintele Frantei, Francois Hollande, considera ca regimul Viktor Ianukovici este responsabili pentru violentele de la Kiev si ca trebuie sa ofere dreptul la exprimare poporului, relateaza AFP. Violentele.

Opozitia din Ucraina sustine ca nu exista niciun acord cu regimul Viktor Ianukovici

UPDATE:Liderii opozitiei ucrainene sustin ca, deocamdata, nu s-a ajuns la un acord cu regimul Viktor Ianukovici, in pofida anuntului privind alegerile anticipate, iar ministrii de Externe trimisi de UE au.

Ucraina: Principalele puncte ale acordului semnat intre presedintele Viktor Ianukovici si opozitie

Presedintele Viktor Ianukovici a semnat, vineri, un acord cu liderii opozitiei pentru a pune capat crizei politice din Ucraina, care a degenerat in violente de strada soldate cu 80 de morti in ultimele trei.

Iulia Timosenko cere inlaturarea lui Viktor Ianukovici si judecarea acestuia pentru crime

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus in fata justitiei pentru crimele in masa comise, afirma Iulia Timosenko, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, indemnand partidele proeuropene sa nu.

Viktor Ianukovici, intr-un interviu inregistrat: Nu intentionez sa imi dau demisia, nici sa plec din tara

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a denuntat sambata o lovitura de stat si a refuzat sa demisioneze. Asistam la intoarcerea nazistilor, la vremea cand in anii 1930 nazistii au ajuns la putere in Germania si Austria. Este la fel acum, a mai spus el.

Vitali Klitschko: Presedintele Viktor Ianukovici A PARASIT KIEVUL

Presedintele Viktor Ianukovici a parasit Kievul, a declarat unul dintre reprezentantii opozitiei, Vitali Klitschko, in fata deputatilor, in Parlament, relateaza AFP, conform Mediafax. A parasit capitala, a.

Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea negocierilor cu ...

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat miercuri un armistitiu si reluarea negocierilor cu opozitia. Dupa o reuniune intre presedintele ucrainean si trei lideri din cadrul opozitiei, partile au anuntat un armistitiu si reluarea negocierilor pentru a opri baia de sange si pentru a stabiliza situatia, a anuntat Presedintia Ucrainei intr-un comunicat. 26 de morti, sute de raniti. Scene de razboi fara precedent in ultimele decenii intr-o capitala europeana, cladiri publice si .

Viktor Ianukovici era pregatit sa foloseasca forta impotriva manifestantilor din Kiev, daca acordul nu era semnat de Opozitie

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici era pregatit sa utilizeze forta impotriva manifestantilor din Kiev, daca opozitia ar fi respins acordul de scoatere a tarii din criza, a anuntat ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, potrivit AFP.

Urmeaza pace in Ucraina? Viktor Ianukovici ar fi dispus la concesii

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, este pregatit si pentru alte concesii, intr-un efort de a reinstaura pacea in tara, a declarat un consilier al acestuia, Hanna Herman, care este si parlamentar din partea Partidului Regiunilor, relateaza.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4432 seconds )