Libnet.ro
UNICEF

21:45

Viktor Orban, la Baile Tusnad: Trebuie sa ne gandim foarte serios la crearea unei armate europene comune, una adevarata

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban, la Baile Tusnad: Trebuie sa ne gandim foarte serios la crearea unei armate europene comune, una adevarata

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca Europa are nevoie de o armata comuna, nu doar de forma, ci si de fond, pentru intarirea sigurantei si stabilitatii in zona, dupa Brexit si cresterea migratiei dinspre Africa si Asia. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor se intalneste cu Viktor Orban la Baile Tusnad

Presedintele UDMR Kelemen Hunor se intalneste, vineri seara, cu Viktor Orban, premierul Ungariei urmand sa participe la Universitatea de Vara Tusvanyos.

Viktor Orban: Ne gandim foarte serios la crearea unei armate comune in spatiul comunitar; e nevoie de o armata adevarata

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca Europa are nevoie de o armata comuna, nu doar de forma, ci si de fond, pentru intarirea sigurantei si stabilitatii in zona, dupa Brexit si.

Kelemen Hunor se intalneste cu Viktor Orban, la Baile Tusnad

Presedintele UDMR Kelemen Hunor se intalneste, vineri seara, cu Viktor Orban, premierul Ungariei si vor participa la Universitatea de Vara Tusvanyos, potrivit Agerpres. Premierul Ungariei va oferi o.

Viktor Orban vine alaturi de Laszlo Tokes la Universitatea de Vara de la Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, participa sambata la lucrarile Universitatii de Vara de la Baile Tusnad Tusvanyos), un alt invitat fiind europarlamentarul T337;kes Laszlo.

Viktor Orban: Nu sunt omul de campanie al lui Trump, dar ascultandu-l vad ca are propuneri pentru oprirea terorismului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca, desi nu este omul de campanie al lui Donald Trump, este de acord cu propunerile acestuia in privinta masurilor pentru stoparea terorismului, care ar putea fi aplicate si in cazul Europei, respectiv crearea celor mai bune servicii secrete.

Viktor Orban, debusolat de atacul de la Munchen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca atacul de la Munchen l-a debusolat, in contextul in care Germania este perceputa ca o garantie de stabilitate in zona.

Viktor Orban se declara de acord cu unele idei ale lui Donald Trump privind stoparea terorismului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca el impartaseste cateva dintre ideile lui Donald Trump, candidatul republican la presedintia Statelor Unite ale Americii.

Declaratie comuna de dezaprobare a impunerii cotelor de migranti, adoptata la Baile Tusnad de partide si organizatii civile maghiare

Reprezentantii partidelor politice si ai organizatiilor civile maghiare din Bazinul Carpatic au adoptat, sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, o declaratie comuna prin care isi exprima dezaprobarea fata de impunerea cotelor de migranti,.

Secretar de stat ungar la Baile Tusnad: Sa intarim comunitatile maghiare pe plan economic, astfel incat copiii unguri sa aiba un viitor acasa

Secretarul de stat pentru politica nationala de la Budapesta, Potapi arpad Janos, a declarat, miercuri, la deschiderea oficiala a celei de-a XXVII-a editii a Universitatii de Vara Balvanyos de la Baile Tusnad, ca Guvernul ungar sprijina economic maghiarii din afara granitelor sa ramana acasa, in conditiile in care 850. 000 de etnici maghiari din afara Ungariei au cerut pana acum dubla cetatenie.

Viktor Orban: Liderii europeni sunt incapabili sa-si protejeze propriii cetateni. Occidentul trebuie sa renunte la politicile de exportare a democratiei

Premierul ungar Viktor Orban l-a laudat pe Donald Trump, candidatul republican la presedintia Statelor Unite, spunand despre acesta ca a formulat mai multe propuneri viabile de combatere a terorismului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )