Libnet.ro
UNICEF

18:30

Viktor Orban, critici la adresa unor lideri din UE

Antena3 Antena3,
Viktor Orban, critici la adresa unor lideri din UE

Premierul ungar Viktor Orban si-a reluat miercuri criticile la adresa unora dintre liderii din Uniunea Europeana pe care ii acuza ca incearca sa izoleze Rusia pentru rolul acesteia in criza ucraineana, una. continuă pe Antena3

Viktor Orban, dupa discutii de 2 ore cu Vladimir Putin, critica Europa pentru incercarile de a izola Rusia: Oricine crede ca Europa poate fi competitiva fara Rusia vaneaza fantome

Premierul ungar Viktor Orban a criticat marti Europa, acuzand-o ca vrea sa izoleze Rusia, pozitia sa fiind diferita de cea a celorlalti lideri UE, transmite Reuters. Suntem convinsi ca izolarea Rusiei de Europa nu este o miscare rationala, a declarat Orban.

Concluziile intalnirii dintre Vladimir Putin si Viktor Orban, dupa vizita presedintelui rus in Ungaria: Nou acord privind aprovizionarea cu gaze

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o intrevedere de peste doua ore cu premierul Ungariei, Viktor Orban, la Budapesta. Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele.

Alianta economica Ungaria - Rusia. Vladimir Putin si Viktor Orban semneaza acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat o serie de acorduri marti, la Budapesta, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI si preluate de Mediafax .

Vladimir Putin si Viktor Orban au semnat o serie de acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat, marti, la Budapesta, o serie de acorduri, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin se va intalni azi cu Viktor Orban, la Budapesta

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni astazi, la Budapesta, cu premierul ungar Viktor Orban, pe care il considera aliatul sau important in Uniunea Europeana, comenteaza EFE.

Mihai Gadea, vorbitor la o conferinta internationala de televiziune, intr-un panel cu sefii unor posturi din Nigeria, India si Rusia

Seful Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat miercuri seara ca, in cursul zilei de azi, urma sa fie speaker principal la Global Media Summit, un eveniment al ce are loc la Londra. El a spus ca urma sa prezinte o poveste infinit mai spectaculoasa decat cea a imigrantilor romani din Marea Britanie, anume cea a fostei familii prezidentiale si a sefei antimafia care era mafia in persoana. Agenda oficiala evenimentului arata ca Mihai Gadea este unul dintre zecile de vorbitori anuntati la eveniment, impartind un panel cu seful unei televiziuni din Africa si cu fondatoarea TV Dojd, post rus supus represiunilor Kremlinului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )