Libnet.ro
UNICEF

19:00

Viktor Orban: Traian Basescu este un patriot cu sentimente nationale solide.

România Liberă România Liberă,
Viktor Orban: Traian Basescu este un patriot cu sentimente nationale solide.

Premierul ungar declara, intr-un interviu pentru Digi24, ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, despre care spune ca este un patriot cu sentimente nationale solide, decat cu Victor Ponta, pe care il vede ca pe un prim-ministru mai putin influentat de sentimente nationale, relateaza Mediafax. Acum in Romania nu este la putere un Guvern de dreapta, ci de stanga, iar cu acest Guvern nu avem inca o relatie care ar putea fi caracterizata in vreun fel, a mai declarat Viktor . continuă pe România Liberă

Dorin Cioaba: Traian Basescu este al doilea tata al meu.

Fiul cel mare al lui Florin Cioaba spune ca presedintele Traian Basescu a afirmat, la sicriul tatalui sau, ca acesta a facut pentru etnie mai mult decat toate ONG-urile si guvernele la un loc, Dorin Cioaba sustinand ca il considera pe seful statului al doilea tata al sau, relateaza Mediafax. Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu a varsat o lacrima la capataiul prietenului sau. Potrivit acestuia, la sicriul lui .

Viktor Orban, premierul Ungariei, despre relatiile cu Basescu si Ponta: Desi Basescu este un presedinte de dreapta, deci cu sentimente nationale, ma inteleg mai bine cu el decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale

Premierul ungar Viktor Orban a declarat, intr-un interviu acordat Digi 24, intrebat de relatiile pe care le are cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, ca se intelege mai bine cu un patriot roman decat cu un roman pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante, explicand ca, desi Basescu este un presedinte de dreapta, deci cu sentimente nationale, un patriot cu sentimente nationale solide, totusi ma inteleg mai bine cu el decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale.

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu, un patriot cu sentimente solide, decat cu Ponta, pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante

Premierul Ungariei Viktor Orban afirma ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, patriot roman, decat cu un premierul Ponta, pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante.

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu, decat cu un premier putin influentat de sentimente nationale

Premierul ungar Viktor Orban a declarat, intr-un interviu acordat Digi 24, ca are relatii mai bune cu presedintele Traian Basescu decat cu premierul Victor Ponta deoarece se intelege mai bine cu un patriot roman decat cu un roman pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante.

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu decat cu premierul

Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat, la un post de televiziune, ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, un presedinte de dreapta, cu sentimente nationale, decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale, conform surselor de presa.

Traian Basescu, asteptat la Sibiu la priveghiul lui Florin Cioaba

Traian Basescu, presedintele Romaniei, este asteptat in Sibiu, la priveghiul lui Florin Cioaba, regele romilor. Dorin Cioaba spune ca Basescu este binevenit.

Traian Basescu a ajuns la casa lui Florin Cioaba. ...

Presedintele Traian Basescu a fost primit cu urale de catre rudele si vecinii familiei Cioaba, care i-au spus: Sa ne traiti, domnule presedinte, va multumim pentru tot, informeaza Mediafax. Ulterior, seful statului a intrat in salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioaba. Presedintele a dus la locuinta familiei Cioaba o coroana de garoafe rosii cu mesajul Sincere regrete. Presedintele Traian Basescu. --- Presdintele Traian .

Traian Basescu a fost primit cu urale la casa lui Florin Cioaba. ...

Presedintele a spus ca nu vrea sa faca nicio declaratie. O femeie din multime i-a dat o scrisoare lui Traian Basescu. ---- Presedintele Traian Basescu a fost primit cu urale de catre rudele si vecinii familiei Cioaba, care i-au spus: Sa ne traiti, domnule presedinte, va multumim pentru tot, informeaza Mediafax. Ulterior, seful statului a intrat in salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioaba. Presedintele a dus la locuinta .

Traian Basescu, la Fundulea: Strategia este importanta pentru agricultura.

Basescu:Agricultura de succes in lume nu este lasata strict pe umerii agricultorilor. Acel raport al comisiei pentru agricultura se apropie de finalizare. Institutia prezidentiala incearca sa fie implicata in gasirea elementelor strategice pentru agricultura noastra. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, participa, miercuri, la Ziua Cercetarii Procera Fundulea, judetul Calarasi).

Traian Basescu a fost prezent la priveghiul lui Florin Cioaba

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la locuinta din Sibiu a familiei Cioaba, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor, Florin.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )