Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viktor Orban, premierul Ungariei, despre relatiile cu Basescu si Ponta: Desi Basescu este un presedinte de dreapta, deci cu sentimente nationale, ma inteleg mai bine cu el decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban, premierul Ungariei, despre relatiile cu Basescu si Ponta: Desi Basescu este un presedinte de dreapta, deci cu sentimente nationale, ma inteleg mai bine cu el decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale

Premierul ungar Viktor Orban a declarat, intr-un interviu acordat Digi 24, intrebat de relatiile pe care le are cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, ca se intelege mai bine cu un patriot roman decat cu un roman pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante, explicand ca, desi Basescu este un presedinte de dreapta, deci cu sentimente nationale, un patriot cu sentimente nationale solide, totusi ma inteleg mai bine cu el decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale. continuă pe Hotnews

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu decat cu premierul

Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat, la un post de televiziune, ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, un presedinte de dreapta, cu sentimente nationale, decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale, conform surselor de presa.

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu, un patriot cu sentimente solide, decat cu Ponta, pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante

Premierul Ungariei Viktor Orban afirma ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, patriot roman, decat cu un premierul Ponta, pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante.

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu, decat cu un premier putin influentat de sentimente nationale

Premierul ungar Viktor Orban a declarat, intr-un interviu acordat Digi 24, ca are relatii mai bune cu presedintele Traian Basescu decat cu premierul Victor Ponta deoarece se intelege mai bine cu un patriot roman decat cu un roman pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante.

Viktor Orban: Traian Basescu este un patriot cu sentimente nationale solide.

Premierul ungar declara, intr-un interviu pentru Digi24, ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, despre care spune ca este un patriot cu sentimente nationale solide, decat cu Victor Ponta, pe care il vede ca pe un prim-ministru mai putin influentat de sentimente nationale, relateaza Mediafax. Acum in Romania nu este la putere un Guvern de dreapta, ci de stanga, iar cu acest Guvern nu avem inca o relatie care ar putea fi caracterizata in vreun fel, a mai declarat Viktor .

Basescu: Ponta nu-mi raspunde la telefon. Ponta: De ce sa-i raspund, sa scrie oficial!

Presedintele Traian Basescu, aflat la Fundulea, in judetul Calarasi, la o expozitie agricola a fost intrebat daca a luat legatura cu premierul pentru a discuta despre problemele agriculturii din Romania.

Traian Basescu: Ponta nu imi raspunde la telefon

Seful statului a acuzat Guvernul de sabotarea agriculturii, marti, aflat in vizita la Fundulea. De asemenea, Presedintele Basescu este nemultumit de faptul ca premierul Ponta nu ii mai raspunde la telefon.

Premierul Turciei despre situatia din Egipt: Israelul a organizat inlaturarea lui Morsi. SUA condamna declaratia

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, afirma ca Israelul se afla in spatele planului care a condus la inlaturarea de la putere a presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )