Libnet.ro
UNICEF

20:45

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu, un patriot cu sentimente solide, decat cu Ponta, pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante

B1 B1,
Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu, un patriot cu sentimente solide, decat cu Ponta, pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante

Premierul Ungariei Viktor Orban afirma ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, patriot roman, decat cu un premierul Ponta, pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante. continuă pe B1

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu, decat cu un premier putin influentat de sentimente nationale

Premierul ungar Viktor Orban a declarat, intr-un interviu acordat Digi 24, ca are relatii mai bune cu presedintele Traian Basescu decat cu premierul Victor Ponta deoarece se intelege mai bine cu un patriot roman decat cu un roman pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante.

Viktor Orban: Ma inteleg mai bine cu Basescu decat cu premierul

Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat, la un post de televiziune, ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, un presedinte de dreapta, cu sentimente nationale, decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale, conform surselor de presa.

Viktor Orban, premierul Ungariei, despre relatiile cu Basescu si Ponta: Desi Basescu este un presedinte de dreapta, deci cu sentimente nationale, ma inteleg mai bine cu el decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale

Premierul ungar Viktor Orban a declarat, intr-un interviu acordat Digi 24, intrebat de relatiile pe care le are cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, ca se intelege mai bine cu un patriot roman decat cu un roman pentru care chestiunile nationale sunt mai putin importante, explicand ca, desi Basescu este un presedinte de dreapta, deci cu sentimente nationale, un patriot cu sentimente nationale solide, totusi ma inteleg mai bine cu el decat cu un prim-ministru roman mai putin influentat de sentimente nationale.

Viktor Orban: Traian Basescu este un patriot cu sentimente nationale solide.

Premierul ungar declara, intr-un interviu pentru Digi24, ca se intelege mai bine cu presedintele Traian Basescu, despre care spune ca este un patriot cu sentimente nationale solide, decat cu Victor Ponta, pe care il vede ca pe un prim-ministru mai putin influentat de sentimente nationale, relateaza Mediafax. Acum in Romania nu este la putere un Guvern de dreapta, ci de stanga, iar cu acest Guvern nu avem inca o relatie care ar putea fi caracterizata in vreun fel, a mai declarat Viktor .

Noul Ford B-MAX, cel mai bine vandut monovolum compact din Europa

Noul Ford B-MAX, produs la Craiova, a fost cel mai bine vandut monovolum compact de pe piata europeana in primul semestru al anului 2013, potrivit analizei efectuate de Ford, in baza inmatricularilor colectate de Polk.

Ford-ul de la Craiova este cel mai bine vandut monovolum compact din Europa

Modelul Ford B-MAX, primul autoturism fabricat in Romania care obtine 5 stele la Euro NCAP , este cel mai bine vandut monovolum compact de pe piata europeana in primul semestru al anului 2013 cu o cota de piata de 15,8% in segmentul sau.

Giselle a castigat o AVERE anul trecut! TOP 10 cele mai bine platite modele din lume!

Giselle Bundchen se claseaza pe primul loc in topul celor mai bine platite modele din lume pentru a saptea oara consecutiv. Brazilianca, a carei avere totala depaseste 1 miliard de dolari, a reusit sa castige in perioada iulie 2012-iulie 2013 cu 10 milioane de dolari mai mult decat cea mai bine platita actrita, Angelina Jolie. Continue reading .

Cei mai bine platite staruri de televiziune! Afla cat castiga Ashton Kutcher pe un episod din Two and a Half Men

Unele staruri de televiziune castiga pentru doar un singur episod mai mult decat unii oameni reusesc sa castige in toata viata lor. Ashton Kutcher conduce in topul celor mai bine platiti actori dintr-un show de televiziune, acesta incasand o suma uriasa de bani pentru fiecare episod din Two and a Half Men. Continue reading .

Ashton Kutcher, pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de televiziune

Revista TV Guide a publicat un top al celor mai bine platiti actori de televiziune, pe primul loc situandu-se Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate/ Two and.

Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de televiziune

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate, este cel mai bine platit actor de televiziune, potrivit revistei TV Guide, citata de Mediafax. Kutcher, care isi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2441 seconds )