Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vine potopul! COD PORTOCALIU de inundatii in ROMANIA! Unde lovesc VIITURILE

B1 B1,
Vine potopul! COD PORTOCALIU de inundatii in ROMANIA! Unde lovesc VIITURILE

Atentionari Cod portocaliu de inundatii au fost emise dumidnica pentru rauri mici din judetele Constanta, Tulcea, Arad, Hunedoara si Timis, valabile pana la ora 24:00. Potrivit hidrologilor, ca urmare a. continuă pe B1

Cod portocaliu de inundatii pentru judetele Constanta,Tulcea, Arad, Hunedoara si Timis

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis duminica dupa-amiaza atentionari Cod portocaliu de inundatii pentru rauri mici din judetele Constanta, Tulcea, Arad, Hunedoara si Timis,.

Atentie, romani! Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Hidrologii au instituit sambata dimineata o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Bacau si Vaslui, in urmatoarele opt ore. Potrivit Institutului National de.

Alerta de fenomene hidrologice extreme! E cod portocaliu de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, o avertizare cod portocaliu de inundatii in zece bazine hidrografice din Transilvania, Banat, Muntenia si Oltenia, incepand din aceasta.

Instabilitate atmosferica si ploi nsemnate n acest weekend. Cod portocaliu pentru nordul Moldovei, cod galben n aproape jumatate de tara. Harta zonelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata avertizari cod portocaliu si galben de instabilitate atmosferica si precipitatii insemnate, ce se vor semnala pana duminica seara in mai multe regiuni din tara. De altfel, perioade scurte de timp cu instabilitate atmosferica accentuata vor fi in intreaga tara, inclusiv pana luni dimineata.

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa este Berbesti, judetul Valcea. Bataile si scandalurile sunt la ordinea zilei iar politistii sunt pur si simplu depasiti de situatie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )