Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa este Berbesti, judetul Valcea. Bataile si scandalurile sunt la ordinea zilei iar politistii sunt pur si simplu depasiti de situatie. continuă pe Antena3

Voi cu Voicu. Satul din Romania in care s-a aratat Fecioara Maria

Aparitiile Fecioarei Maria, numite si marianice, sunt intamplari descrise ca iviri de factura supranaturala ale Fecioarei Maria care se arata unei persoane sau mai multora, o singura data sau de mai multe ori.

Cetatenii turci din Romania, asteptati la vot

Cetatenii turci din Romania voteaza, astazi si maine, la ambasada Turciei din Bucuresti si la Consulatul din Constanta, la alegerile prezidentiale si parlamentare, iar ambasadorul turc Osman Koray Ertas a subliniat faptul ca sunt primele alegeri dupa referendumul din 2017.

Vine potopul! COD PORTOCALIU de inundatii in ROMANIA! Unde lovesc VIITURILE

Atentionari Cod portocaliu de inundatii au fost emise dumidnica pentru rauri mici din judetele Constanta, Tulcea, Arad, Hunedoara si Timis, valabile pana la ora 24:00. Potrivit hidrologilor, ca urmare a.

Topul salariilor uriase din Romania. Cat castiga sefa DNA

Romania poate fi considerata si tara salariilor mari. Daca ne uitam unde trebuie, cum ar fi institutiile importante si in special la functiile de conducere de acolo. BNR, ASF si ROMATSA detin de.

Date ingrijoratoare despre adolescentele din Romania. Stam mai prost ca Rwanda, Trinidad-Tobago, Botswana sau Burundi

Romania ocupa un rusinos loc 54 in topul conditiilor de trai oferite copiilor, cu doua pozitii mai jos decat anul trecut. Clasamentul a fost intocmit de Salvati Copiii, organizatie care a monitorizat.

A incercat sa se SINUCIDA la aflarea diagnosticului. Dezvaluiri CUTREMURATOARE despre o mare artista din Romania: Ea a stiut tot timpul ca este grav bolnava

Artista Anda Calugareanu a murit la doar 45 de ani, in urma unei lungi suferinte. Sotul regretatei artiste, Alexandru Medeleanu, a povestit cum i-au gresit diagnosticul medicii romani. Din cauza durerilor,.

Japonezii isi paveaza Capitala cu PANOURI SOLARE la un cost mai mic decat autostrazile din Romania...

Tokyo va fi pavat cu panouri solare, a anuntat guvernul metropolitan din capitala Japoniei. Viitoarele strazi solare care capteaza energia soarelui prin intermediul unor panouri instalate sub suprafata.

Ai masina la MANA A DOUA? Anunt de ultima ora pentru TOTI SOFERII din Romania: Principalele vizate sunt autoturismele aduse din GERMANIA

Anularea timbrului de mediu din 2017 a favorizat la cresterea volumului de inmatriculari si reinmatriculari pe piata masinilor rulate. in acest context, CarZZ. ro a realizat un chestionar pentru a afla topul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )