Libnet.ro
UNICEF

05:00

Violente la meciul Steaua-Petroulul Ploiesti.

România Liberă România Liberă,
Violente la meciul Steaua-Petroulul Ploiesti.

Fanii echipei Petrolul Ploiesti au fost intorsi din drum, duminica seara, inaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violentelor provocate. continuă pe România Liberă

Patru fotbalisti au fost supusi unui control antidoping dupa meciul Steaua - Petrolul

Dupa meciul Steaua - Petrolul Ploiesti 1-1), disputat duminica in Ghencea, patru jucatori au fost selectati pentru un control antidoping.

Scandal inainte de meciul Steaua - Petrolul: 1.000 de suporteri ploiesteni au fost intorsi din drum pentru ca au devenit violenti

Scandal mare inainte de meciul Steaua Petrolul de duminica. Peste 1. 000 de fani ploiesteni au fost intorsi din drum la Domnesti, chiar inainte de a ajunge in Bucuresti, pentru ca s-au luat la bataie,.

Violente inainte de meciul Steaua - Petrolul.

Fanii echipei Petrolul Ploiesti au fost intorsi din drum, duminica seara, inaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violentelor provocate, potrivit Mediafax. In timpul deplasarii spre Bucuresti, fanii ploiesteni au oprit coloana in dreptul localitatii Domnesti, s-au dat jos din masini, au devenit foarte violenti fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au inceput sa arunce cu sticle si pietre in fortele de ordine care insoteau coloana si au spart geamurile de la .

CONFERINTA Planul lui Cosmin Contra pentru meciul Steaua - Petrolul: invingem si relansam campionatul

Petrolul Ploiesti va intalni duminica 21. 00) Steaua, in deplasare Ghencea), partida contand pentru etapa cu numarul XVI. inaintea confruntarii, cele doua echipe sunt la egalitate, insa campioana Romaniei are cu trei meciuri disputate mai putin.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )