Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE CAZUL DITRAU: Orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE CAZUL DITRAU: Orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a transmis ca orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat si considera ca este nevoie doar de o scanteie pentru ca situatia de la Ditrau, judetul Harghita, sa degenereze. continuă pe Ziarul Bursa

Violeta Alexandru, despre cazul Ditrau: Le cer eu scuze acestor doi oameni care au ajuns sa fie tinta unei asemenea uri

Ministrul Muncii, violeta Alexandru, face noi precizari in cazul Ditrau. intr-o postare pe Facebook, aceasta le-a cerut scuze celor doi muncitori din Sri Lanka pentru ca au ajuns sa fie tinta unei asemenea.

Violeta Alexandru, despre liftiera de la minister: Contractul ei expirase. Nu e nevoie de cineva care sa apese pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, face noi precizari in cazul liftierei din institutia pe care o conduce. Demnitarul a spus ca nu a dorit prelungirea contractului cu firma la care aceasta era salariata, dupa ce acesta a expirat.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan acuza partidul lui premierului ungar Viktor Orban de implicare in cazul Ditrau, unde angajarea a doi muncitori din Sri Lanka la o fabrica de paine a provocat revolta.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: Retorica urii promovata de FIDESZ-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate

Europarlamentarul Rares Bogdan critica dur implicarea unor partide din afara Romaniei in cazul Ditrau, acolo unde comunitatea a respins prezenta a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarie.

Violeta Alexandru, despre liftiera de la minister: Contractul cu firma expirase Pentru mine si pentru angajatii din minister nu e necesar ca cineva sa fie angajat ca sa apese pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu precizari legate de liftiera de la minister, aratand ca, odata expirat contractul cu firma la care aceasta era salariata, nu a mai vrut prelungirea lui, deoarece nu este necesar ca cineva sa fie angajat pentru a apasa pe buton.

Violeta Alexandru anunta controale la Ditrau: Ma surprinde atitudinea comunitatii fata de doi oameni care vor sa munceasca, uitand ca si noi avem romani afara

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a precizat, duminica, la Palatul Parlamentului, ca luni ar urma sa primeasca o evaluare a inspectoratului muncii cu privire la respectarea normelor legale in cazul Ditrau. Ea a adaugat insa ca fiecare patron decide in cele din urma cum isi gestioneaza afacerea.

Rares Bogdan, despre cazul Ditrau: La mine in casa lucreaza o doamna din Sri Lanka, cu o piele extrem de neagra, si care are grija copiii mei (FOTO, VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca scandalul de la Ditrau va exploda inclusiv la Bruxelles pentru ca familia europeana este extrem de sensibila.

Stefan Mandachi, despre cazul Ditrau: Preferam sa vand afacerea sau sa fac revolutie, dar n-as fi renuntat la cei doi brutari. ii angajez eu

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat primul metru de autostrada in Moldova, se ofera sa ii angajeze pe cei doi brutari singalezi din Ditrau si il critica pe patronul care nu a avut curajul sa sfideze presiunea comunitatii maghiare.

Marko Bela, despre cazul Ditrau: Am picat testul. Suntem responsabili pentru ca am permis ca un SF politic sa ne aduca daune morale si politice uriase

Marko Bela a acuzat, sambata, intr-un editorial, ca cei care nu sunt de acord cu astfel de campanii de ura nu au luat atitudine sau au avut reactii intarziate.

Digi24: CTP, despre revolta de la Ditrau: Un ins care ii vrea plecati pe cei doi singalezi vorbea o romana de grohotis

Gazetarul se intreaba de ce nu intervin autoritatile statului, din moment ce cei doi oameni au fost goniti din comuna si li se incalca dreptul la sedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )